انجیدنی گفت: اقدام اخیر گوگل زنگ خطری برای مسئولان است که بدانند زیرساخت‌های ارتباطی و کسب‌وکار‌ی کشور را نباید پلتفرم‌های خارجی توسعه دهند.


حذف هاتگرام و تلگرام طلایی توسط گوگل برای مسئولان یک زنگ خطر است/ ایجاد ۸۰۰۰ الی ۹۰۰۰ فرصت شغلی در پیام‌رسان گپمهدی انجیدنی بنیانگذار و مدیر پیام‌رسان ایرانی گپ در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه دنیای ارتباطات گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره برنامه این پیام‌رسان در سال جدید گفت: پیامرسان گپ در سال ۱۳۹۷ توانست حدود ۸۰۰۰ الی ۹۰۰۰ استارتاپ و فرصت شغلی را میزبانی کند. حالا هر کدام از کسب‌و‌کار‌ها را میانگین دو نفر در نظر بگیریم حدود ۱۷ هزار نفر فرصت شغلی ایجاد شده است. این فرصت‌های شغلی در قالب ابزار‌های مختلف در حوزه کسب‌وکار‌های نوپا است که ایجاد شده‌اند.

وی ادامه داد: در سال جدید برنامه‌ریزی شده است رکورد حداقل ۲۰۰۰۰ کسب‌وکار را داشته باشیم و ۵۰۰۰۰ فرصت شغلی ایجاد کنیم. برای مثال برنامه‌ریزی‌های زیادی در بخش‌هایی مانند مدرسه کسب‌و‌کار در فضای مجازی راه‌اندازی شده است تا آموزش‌های لازم برای ایجاد استارتاپ در گپ داده شود.

انجیدنی تأکید کرد: ما توانستیم با مشارکت فنی و حرفه‌ای، دانشگاه‌های علمی - کاربردی و بهزیستی، کارگاه‌هایی با هزینه اختصاصی گپ تشکیل دهیم تا بسیاری از کارآفرینان با کسب‌وکار و طریقه راه‌اندازی آن در گپ آشنا شوند. خوشبختانه می‌توانم بگویم چند روز گذشته اولین جلسه از این کارگاه در فنی و حرفه‌ای مشهد مقدس برگزار شد و قرار است دوره‌های بعدی این کارگاه در شهر‌های دیگر برگزار شود و این خود فرصتی برای افرادی است که به دنبال کسب‌وکار هستند. در بهزیستی‌ها این کارگاه‌ها کاملاً رایگان برگزار می‌شود.

بنیانگذار پیام رسان گپ در خصوص آخرین آمار کسب و کار راه‌اندازی شده گفت: در سال ۹۷ ضمن توسعه زیرساخت‌ها توانستیم جامعه مشترکان را فعال کرده و ۹۰۰۰ کسب‌وکار راه‌اندازی کنیم و اکنون این رقم به ۲۰۰۰۰ رسیده است.

وی درباره حذف هاتگرام و تلگرام طلایی در گوگل اظهار کرد: اقداماتی که از سوی اپل و گوگل انجام می‌شود را می‌توان زنگ خطری دانست که باید مسئولان به آن توجه کنند. زیرساخت‌های ارتباطی و کسب‌وکار‌های کشوری را نباید پلتفرم‌های خارجی توسعه دهند؛ این بار این عمل از سوی گوگل انجام شد و فرض کنید سری بعد تلگرام این کار را با ایران انجام دهد. داستان به اینجا ختم نمی‌شود. خیلی از پیام رسان‌ها هستند که به کشور ایران سرویس‌دهی ندارند و هر لحظه ممکن است تلگرام به دلیل تحریم‌های صورت گرفته از سوی آمریکا به ایران خدماتی ندهد و این بی‌شک برای ایران خطرناک است. مسئولان نباید به برنامه و پیامرسان‌های خارجی اتکا کنند و اطلاعات خود را در آن تعبیه کنند.

انجیدنی افزود: این اقدامات به ایران این سیگنال را می‌دهد که باید امنیت کشور حفظ شود و نباید زیرساخت‌های حیاتی وابسته به شرکت‌های خارجی باشد. مسئولان باید با فرهنگ سازی صحیح پلتفرم‌های داخلی را ایمن‌سازی کنند تا این اقدامات تأثیری بر امنیت سایبری‌اش نداشته باشد.

مدیر پیام‌رسان گپ همچنین گفت: برای مثال روسیه بار‌ها در مانوری همگانی اینترنت کل کشور خود را قطع می‌کند تا متوجه شود کدام سیستم پایداری مناسب در زیر ساخت‌ها دارد. ایران دشمن زیاد دارد و هر لحظه باید در حالت آماده باش باشد.

وی در پایان خاطر نشان کرد: جنگ سایبری از جنگ نظامی تهدید بیشتری را در بردارد و این یعنی مسئولان باید به پایداری زیرساخت‌ها بیشتر توجه کنند.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۳۷ ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۸
اقاي به فکر يک پيام رسان خوب ايراني باشيد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۵۳ ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۸
تا جای که من خبر دارم پیام رسان گپ بهترین پیام رسان ایرانی است چون که کیفیت خیلی بالای داره اگر استفاده کنندهای این پیام رسان باشید حرف بنده رو تایید میکنید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۱۴ ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۸
ولی سروش خیلی بهتره‌ها
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۴۷ ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۸
نظرات خوبی بود
واقعن ما باید خودمون برا همچین حملاتی حاضر کنیم
کل گوشی ها و تبلت ها و لپ تاپ ها رو دست گوگل می چرخه که با ما سر سازش نداره
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۴۶ ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۸
فیلترینگ تلگرام از اول کار اشتباهی بود چرا تعمداً مردم را به سمت استفاده از فیلترشکن سوق می دهند شخصاً تا دو روز پیش تلگرام طلایی داشتم الان ناچار هستم علی رقم میل باطنی از فیلتر شکن استفاده کنم. آیا مضرات استفاده از فیلترشکن کمتر از خود تلگرام است؟؟!!! واقعا شورای امنیت ملی به فکر امنیت کشور و اخلاق و رفتار جوانان است؟ چه کسی پاسخ گو است؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۳۸ ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۸
دقیقن.فیلتر شکن به معنای واقعی میتونه خطر آفرین باشه فرقی هم نداره دست یه بچه باشه با یه بزرگ سال خیلیا تاقبل ازفیلتر تلگرام اصلن نمیدونستن چه جوری باید ازفیلترشکن استفاده کنن ولی الان حتی بچه چندساله هم طرز استفاده اش رو میدونه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۳۳ ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۸
احسنت
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۳۲ ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۸
اینم فیلترینگ ..همه مردم گفتن فیلترینگ کار درستی نیست آقایان حرف خودشون زدن
Iran (Islamic Republic of)
علی بابا
۰۹:۴۹ ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۸
چی شد پس جناب آقایان روحانی و جهرمی.مگه بومی سازی نشده بود؟حالا فرض کن حتی یک درصد بومی سازی شده بود عکس منوی طلاگرام و هاتگرام باید صفحه گوشی میموند نه اینکه به کل پاک بشه!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۳۸ ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۸
فقط چند ملیارد پرید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۴۹ ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۸
چی شد ؟
آخرین اخبار