رئیس پلیس فتا گفت: کلاهبرداران با ساخت صفحه‌های شبیه درگاه‌های پرداخت بانک به اصطلاح ((فیشینگ)) اقدام به دسترسی از اطلاعات کاربران و سپس خالی کردن وجوه آن‌ها می‌کنند.

هشدار پلیس فتا تهران درباره درگاه‌های جعلی بانک (فیشینگ)به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، سرهنگ کاظمی رئیس پلیس فتا با اشاره به اینکه مجرمان فضای مجازی همواره راه‌هایی را برای اعمال مجرمانه خود می‌یابند، گفت: یکی از روش‌های رایج بزهکاران فضای مجازی ساخت لینک‌ها و صفحاتی تحت عنوان فیشینگ است که فرد سودجو با ارسال ایمیل یا پیامی در شبکه‌های اجتماعی، آدرسی را به کاربر معرفی می‌کند.


بیشتر بخوانید؛ خودزنی پدر عصبانی بعد از کشتن فرزندان 


وی ادامه داد: بزهکاران فضای سایبر با ارسال پیام به کاربران و سپس معرفی لینکهایی، از کاربر می‌خواهند تا یکسری اطلاعات هویتی و یا مالی خود را طی فرم‌هایی در آن سایت ارائه دهند، پس از این اقدام از سوی کاربران، کلاهبرداران اقدام به سرقت اطلاعات وارد شده می‌کنند.

وی با اشاره به اینکه مجرمان اقدام به طراحی سایت‌ها و درگاه‌های بانکی به صورت جعلی می‌کنند، تاکید کرد: کاربران همواره باید آدرس این درگاه‌ها را با دقت بررسی نموده، زیرا بزهکاران با استفاده از لوگو‌ها و تیتر‌های رسمی از بانک‌ها و موسسات مالی معتبر درصد به دست آوردن اطلاعات بانکی افراد از طرف خود کاربران هستند که در این صورت به راحتی می‌توانند ازحساب بانکی افراد سرقت کنند.

رئیس پلیس با بیان اینکه فیشینگ ممکن است از سوی افراد آشنا و دوستان ارسال شود، تصریح کرد: لینک‌های فیشینگ ممکن است بصورت پیغام یا تبلیغ در شبکه‌های اجتماعی، تحت پوشش وب، سایت‌های خیریه، برنامه‌های پیغام فوری اجناس و کالا با قیمت مناسب و ارسال رایگان یا از طریق پیام کوتاه برای کاربران ارسال شود.

انتهای پیام/

برچسب ها: حوادث ، ناجا
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۳۷ ۰۸ ارديبهشت ۱۳۹۸
من هر وقت میرم تو شاپرک قبل از واریز اون خط بالا رو میخونم ببینم خودش باشه با نقطه آی آر
آخرین اخبار