تحقیقات بسیاری نشان داده است که ویتامین C تاثیری برای پیشگیری از سرماخوردگی ندارد. علاوه بر این، دوز‌های ۲۰۰۰ میلی‌گرمی این ماده می‌تواند خطر سنگ کلیه را افزایش دهد.
 
به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، حوزه کلینیک در نظر دارد تازه‌ترین دانستنی‌های پزشکی را در اختیار کاربران قرار دهد.

ماست خور‌ها کم‌تر در معرض فشار خون قرار می‌گیرند

تحقیقات جدید ارائه شده توسط دانشمندان نشان می‌دهد، زنانی که ماست را به طور منظم در برنامه غذایی خود می‌گنجانند، فشار خون پایین‌تری دارند؛ کاهش فشار خون موثرترین عامل در کنترل احتمال سکته مغزی و حمله قلبی است و از این رو محققان بر رژیم غذایی DASH برای درمان فشار خون بالا تاکید کرده اند.
 
رژیم غذایی DASH یک رویکرد مادام العمر برای مصرف غذای سالم است که تمرکز عمده آن روی پیشگیری و درمان فشار خون بالاست؛ این برنامه غذایی افراد را به کاهش مصرف سدیم تشویق می‌کند و در آن مواد غذایی حاوی پتاسیم، کلسیم و منیزیم گنجانده شده است. این رژیم احتمال بروز انواع سرطان، سکته مغزی، بیماری‌های قلبی، نارسایی قلبی، سنگ کلیه و دیابت را کاهش می‌دهد و یک راه موثر برای کاهش وزن است.

رژیمی برای دوری از بیماری‌های غیر واگیر/ مصرف وییتامین C تاثیری بر درمان سرما خوردگی ندارد/ با مصرف آجیل از ابتلا به بیماری‌های قلبی جلوگیری کنید/
خواص شگفت‌انگیز تره‌فرنگی

از فواید تره‌فرنگی برای سلامت بدن می‌توان به مواردی، چون بهبود سلامت چشم‌ها، جلوگیری از آب‌مروارید، سلامت و پاکسازی پوست، حمایت از سلامت قلب و عروق، کاهش فشارخون، پیشگیری از کم‌خونی، تسکین التهاب، بهبود سلامت استخوان، حمایت از عملکرد کلیه، کنترل دیابت نوع ۲، پیشگیری از سرطان، کمک به کاهش وزن و بهبود هضم اشاره کرد.

تره فرنگی‌ گیاهی مقاوم است که به‌سادگی رشد می‌کند؛ سبزی سخت و ترد که تنها قسمت خوراکی ساقه آن قابل مصرف است؛ منبعی خوب از زاگزانتین و لوتیئن که از بافت‌های حساس چشم در برابر نور مضر UV و بروز آب‌مروارید محافظت می‌کند، تره فرنگی سرشار از ویتامین k، ویتامین C، غنی از کربوهیدرات‌های پرِبیوتیک و غنی از ویتامین A است.

رژیمی برای دوری از بیماری‌های غیر واگیر/ مصرف وییتامین C تاثیری بر درمان سرما خوردگی ندارد/ با مصرف آجیل از ابتلا به بیماری‌های قلبی جلوگیری کنید/

راهکاری برای درمان جوش‌های صورت

هزاران سال است که آلوئه ورا به صورت گسترده در محصولات آرایشی و دارویی استفاده می‌شود. این ماده برای سلامت دهان و دندان مفید است و به واسطه خواص ضد باکتری و ضد میکروب خود دندان‌ها و لثه‌ها را سالم نگه می‌دارد؛ آلوئه ورا حاوی ویتامین‌ و مواد معدنی است که از سلامت لثه‌ها حمایت می‌کند،‌برای این کار کافیست لثه‌های خود را با ژل آلوئه ورای تازه ماساژ دهید. همچنین نوشیدن منظم آب آلوئه ورا هم به تقویت و حفظ سلامت دندان‌ها کمک می‌کند.
 
این ماده غذایی برای کاهش سطوح قند خون در افراد مبتلا به دیابت یا آن‌هایی که در معرض خطر ابتلا به بیماری قرار دارند، مفید است، همچنین می‌تواند سطوح کلسترول بالا را هم کاهش دهد.  بیش از دو قاشق غذا خوری ژل آلوئه ورا در روز مصرف نکنید چرا که می‌تواند موجب ابتلا به اسهال و درد شکمی شود. آلوئه ورا سرشار از خواص ضد باکتری است و می‌تواند به مبارزه با باکتری‌های مسئول آکنه کمک کند. همچنین، این محصول التهاب پوستی را کاهش می‌دهد. می‌توانید چند بار در روز ژل آلوئه ورای تازه را به صورت مستقیم روی قسمت‌های تحت تاثیر قرار گرفته با آکنه بمالید؛ و از شر جوش‌های صروتتان خلاص شوید، همچنین ترکیبات موجود در آلوئه ورا نه تنها اثرات پرتو‌های فرابنفش خورشید را خنثی می‌کند، بلکه به ترمیم آسیب ناشی از این پرتو‌ها نیز کمک می‌کند.

رژیمی برای دوری از بیماری‌های غیر واگیر/ مصرف وییتامین C تاثیری بر درمان سرما خوردگی ندارد/ با مصرف آجیل از ابتلا به بیماری‌های قلبی جلوگیری کنید/

تاثیر شگفت‌انگیز آجیل خام بر سلامت قلب و عروق

تحقیقات اخیر دانشمندان نشان می‌دهند که آجیل‌ها دارای خواصی هستند که از قلب در برابر بیماری‌ها محافظت می‌کنند؛ آجیل‌های بدون پوستی که پردازش نشده اند، ممکن است به عنوان کپسول‌های طبیعی برای سلامت شناخته شده باشند و به راحتی می‌توانند در هر رژیم غذایی برای افزایش سلامت قلب جای بگیرند. بیماری‌های قلبی عروقی اغلب باعث کاهش جریان خون به قلب، مغز و سایر اعضای بدن می‌شود که در نهایت انسداد شریان‌ها و رگ‌ها را به همراه دارد.
 
این تحقیقات نشان می‌دهد نشان می‌دهد افرادی که به طور منظم آجیل خام مصرف می‌کنند، خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی را به مقداری چشم‌گیر کاهش می‌دهند؛ این مطالعه بر روی مصرف آجیل خام و فرآوری نشده متمرکز شده است، که بسیار با آجیل‌های تفت داده شده با نمک بالا متفاوت هستند.

رژیمی برای دوری از بیماری‌های غیر واگیر/ مصرف وییتامین C تاثیری بر درمان سرما خوردگی ندارد/ با مصرف آجیل از ابتلا به بیماری‌های قلبی جلوگیری کنید/
افزایش ریسک ابتلا به سرطان با افراط در مصرف آنتی‌اکسیدان‌

استفاده بیش از حد آنتی‌اکسیدان می‌تواند خطر بعضی از سرطان‌ها را افزایش دهد. ویتامین‌های A، C و E آنتی‌اکسیدان‌هایی هستند که در بسیاری از میوه‌ها و سبزیجات به وفور یافت می‌شوند. این ویتامین‌ها می‌توانند از خانم‌ها در مقابل سرطان محافظت کنند، اما پژوهش‌ها نشان می‌دهند که اگر در مصرف آنتی‌اکسیدان‌ها زیاده‌روی شود ضرر‌های بسیاری را به همراه خواهد داشت.
 
از ویتامین C بگذرید، این مکمل در غلبه بر سرماخوردگی هیچ تاثیری ندارد به جای آن می‌توانید مرکبات بخورید، تحقیقات بسیاری نشان داده است که ویتامین C تاثیری برای پیشگیری از سرماخوردگی ندارد. علاوه بر این، دوز‌های ۲۰۰۰ میلی‌گرمی این ماده می‌تواند خطر سنگ کلیه را افزایش دهد؛ بنابراین به جای مصرف قرص، ویتامین C مورد نیاز بدن‌تان را از میوه‌ها بگیرید؛ برای مثال توت‌فرنگی و مرکبات سرشار از این ماده غذایی هستند.
 
به جای استفاده از ویتامین B ۳ ماهی قزل آلا، تن یا چغندر بخورید؛ سال‌هاست که مصرف ویتامین B ۳ برای پیشگیری از هر بیماری از آلزایمر گرفته تا ناراحتی قلبی تشویق می‌شود؛ اما پژوهش‌های جدید همه افرار خصوصا خانم‌ها را از مصرف بیش از اندازه این ماده غذایی باز می‌دارند.
 
تاثیر ویتامین C بر سرماخوردگی/ با مصرف آجیل از بیماری‌های قلبی در امان بمانید/ ماست بخورید تا فشار خونتان آمپر نچسباند
 
انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۵۷ ۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۸
با این گرانی ها دو ساله نتونستیم آجیل بخوریم.
میوه هم که یک سالی می شود نخوردیم.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۲۱ ۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۸
خدا به داد سلامتی مون برسه. ما هم می دونیم که باید این چیزها رو بخوریم ولی وقتی پول نداریم چه کنیم
آخرین اخبار