به گزارش حوزه فنآوریگروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، سورنا ستاری معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری در مراسم افتتاحیه مسابقه دانشآموزی نور؛ گرامیداشت ابن رزاز جزری اظهار کرد: با توجه به اینکه این مسابقه برای سومین سال و دوره برگزار شد، کلیت این مسابقه را خوب ارزیابی میکنم.
ستاری افزود: به هر حال برگزاری چنین مسابقات و دورههایی برای دانشآموزان بسیار خوب است و میتواند محرک جوانان خلاق باشد و برای آنها مثمر ثمر واقع شود.
معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری در پاسخ به این سوال که سومین دوره را به نسبت دورههای گذشته چگونه ارزیابی میکنید، بیان کرد: رشد خوبی در بخش دانش آموزی این دوره داشتیم و دربخش فیلمهای کوتاه تعداد آثار و تیمهای شرکتکننده بیشتر شدند.
همچنین در ادامه مراسم مهدی صفارینیا، مدیر بنیاد مصطفی(ص) اظهار کرد: چنین انگیزه و انرژی در جامعه و قشر دانشآموز وجود دارد و اینکه برای علم وقت میگذارند خیلی خوشحالکننده است.
مدیر بنیاد مصطفی(ص) ادامه داد: خدا را شاکریم در سومین دوره مسابقه دانشآموزی نور استقبال خوبی صورت گرفت و تا امروز بیش ازپنج هزار کار علمی توسط دانش آموزان کشورهای جهان اسلام خلق شده که حاصل زحمات 14 هزار دانش آموز است.
وی بیان کرد: دانشآموزان در قالب کار تیمی در این دوره فعالیت داشتند و یاد گرفتند که چگونه کار مشترک انجام دهند.
وی با یادآوری پاسداشت دانشمندان برای این مسابقه، بیان کرد: امیدواریم در سطح جهان اسلام کارهای بزرگی در حوزههای مختلف علمی صورت گیرد.
وی افزود: اگر تلاش علمی در دوره دانشآموزی نباشد در آینده به کار علمی بزرگ نمیرسیم.امیدواریم دانشآموزان با تلاش در آینده باعث برکات بسیار بزرگی برای جهان اسلام باشند.
وی با اشاره به اینکه برگزاری چنین دورههایی میتواند برنامهای باشد که به لحاظ علمی میتواند موثر باشد، گفت: امیدواریم شما دانشآموزان حس کنید این مسابقه یک دستاورد علمی برایتان داشته است تا از این طریق در خدمت به مردم و جامعه موفقتر باشید.
انتهای پیام/