به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان، غلام حیدر زورقی رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان اظهار داشت: از روزهای آغازین ورود سیلاب به دشت سیستان مدیریت جهاد کشاورزی پنج شهرستان حوزه سیستان، مجری طرح انتقال آب با لوله با تمامی پیمانکاران، نیروها و ماشین آلات سنگین، نیمه سنگین و سبک به طور شبانه روزی به هماهنگی ستاد مدیریت بحران برای مهار سیلاب بسیج شدند.
وی افزود: مشارکت در حفاظت از کانالهای آبیاری، کنترل دایک رودخانههای اصلی به منظور جلوگیری از ورود سیلاب به مزارع، روستاها و تاسیسات از عمده فعالیتهای نیروهای بخش کشاورزی در کنار سایر ارگانها و نهادها بوده است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: تاکنون بیش از ۱۰۰ حوضچه بتنی نیز توسط مجری طرح انتقال آب با لوله دشت سیستان در اختیار ستاد مدیریت بحران شهرستانهای حوزه سیستان قرار گرفته است.
وی بیان کرد: ماشین آلات و پیمانکاران پروژه دشت سیستان در بستن دایک تخریب شده نیاتک مشارکت داشته و خدمات بسیاری ارائه کردند.
سیلابهای غیر قابل کنترل افغانستان از اواخر اسفند سال گذشته در منطقه سیستان جاری شده است.
این سیلابها پس از بارندگیهای هفته گذشته در حوضه آبریز رودخانه هیرمند و آب شدن برفهای کوههای هندوکش در بالا دست این رودخانه از جمعه شب سیلاب شدت بیشتری گرفته است.
منطقه سیستان با پنج شهرستان زابل، زهک، هیرمند، هامون و نیمروز در شمال سیستان و بلوچستان واقع شده و با ولایت نیمروز افغانستان هم مرز است.
انتهای پیام/ع