![حکم رئیس اسبق جمعیت هلال احمر به اتهام اختلاس تایید شد](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/20/20330104_431.jpg)
رضا نیک زاد دبیر هیئت موتورسواری و اتومبیلرانی استان کرمان در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، گفت: اولین مرحله از مسابقات اتومبیلرانی اسلالوم قهرمانی کشور در سال ۱۳۹۸ به میزبانی پیست اتومبیلرانی مجموعه ورزشی آزادی تهران برگزار شد.
وی افزود: بیش از ۶۰ شرکت کننده از ۱۹ استان کشور در کلاسهای منفی۱۵۰۰ سی سی بانوان، مثبت ۱۵۰۰ سی سی بانوان، منفی ۱۵۰۰ سی سی آقایان، مثبت ۱۵۰۰ آقایان و کلاس آزاد با هم به رقابت پرداختند.
نیک زاد تصریح کرد: در پایان، در بخش تیمی، تیم آیلند با ۱۸۶ امتیاز اول شد، تیمهای کرمان، اصفهان و تهران با ۶۱ امتیاز به صورت مشترک دوم و توابع تهران با ۵۹ امتیاز مقام سومی این دوره از مسابقات را از آن خود کرد.
وی یادآور شد: در بخش انفرادی نیز در منفی ۱۵۰۰ سی سی آقایان، علیرضا غلامی از کرمان قهرمان شد.
انتهای پیام/ب