معاون درمان وزارت بهداشت گفت: بیش از ۸۰۰ پزشک متخصص در اورژانس و سایر بخش‌های درمانی فعالیت می‌کنند.

قاسم جان‌بابایی معاون درمان وزارت بهداشت در گفت‌وگو با خبرنگار   حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: در حال حاضر برنامه‌ریزی مناسبی برای ارائه خدمات بهداشتی درمانی با سطح کیفی خوب به مردم  انجام شده است و حدود ۸۰۰  پزشک مقیم متخصص در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی سراسر کشور برای ارائه خدمات حوزه سلامت  مناسب به مردم حاضر هستند.

وی ادامه داد: در سراسر دنیا بیماران در مرحله اول تحت نظر پزشک عمومی بخش اورژانس و یا سایر بخش‌های درمانی قرار می‌گیرند و پس از این مرحله در صورت نیاز به پزشک متخصص ارجاع داده می‌شوند، اما متاسفانه مردم ایران در همان ابتدا علاقه دارند که تحت نظر پزشک متخصص قرار بگیرند؛ مسئله‌ای نادرست که به تحمیل هزینه‌های مختلف به حوزه سلامت کشور  منجر خواهد شد.

معاون درمان وزارت بهداشت بیان کرد: به‌غیر از پزشکان آنکال و عمومی، بیش از ۸۰۰ پزشک متخصص در اورژانس و سایر بخش‌های درمانی فعالیت می‌کنند.

وی ادامه داد:  با برنامه‌ریزی‌های انجام گرفته  وزارت بهداشت، در صورت بروز حوادث ترافیکی در سطح کشور ما اطلاعات کاملی از  بیمارستان‌ها و تعداد تخت‌های خالی مراکز درمانی داریم و در صورت بروز حادثه آگاهی کامل داریم که بیمار ترامایی یا سکته قلبی باید به کدام مراکز درمانی اعزام شود.

جان‌بابایی تاکید کرد:‌ در صورت حاد بودن شرایط مراجعه‌کننده‌ بر اساس دستورالعمل ابلاغی ابتدا باید تحت نظر پزشک عمومی قرار بگیرد و سپس بر اساس سیستم نظام ارجاع تحت مراقبت پزشکی متخصص بگیرد.

معاون درمان وزارت بهداشت افزود: مراجعان در صورت مشاهده هر گونه تخلفی مانند دریافت وجه غیر متعارف، نبود پزشک و تعطیلی داروخانه می‌توانند با سامانه ۱۹۰ موارد تخلف را به وزارت بهداشت اطلاع دهند و ما از طریق این رئیس دانشگاه علوم پزشکی مربوطه سریعاً پیگیر تخلف شده و با همکاری همکارانمان مسئله به وجود آمده را برطرف می‌کنیم.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار