به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، جودی مدیرکل بازسازی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی با اشاره به خسارتهای سیل لرستان اظهار کرد: ارزیابیها از میزان خسارات به واحدهای مسکونی شهری و روستایی تحت مسئولیت بنیاد مسکن انقلاب اسلامی به اتمام رسیده و عملیات بازسازی آغاز شده است.
مدیرکل بازسازی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی با اعلام این مطلب که اولویت بازسازیها به واحدهای تعمیری اختصاص یافته است، افزود: از امروز معرفی به بانکها شروع شده و واحدهای تعمیری معمولان و پلدختر از امروز به بانکها معرفی میشوند تا تسهیلات را دریافت کنند.
بیشتر بخوانید: تخریب بیش از ۳۵ هزار واحد مسکونی در استان لرستان بر اثر سیل
این مسئول بنیاد مسکن انقلاب اسلامی بیان کرد: اعطای کمکهای بلاعوض نیز شروع شده و پرداخت هرچه سریعتر در اختیار مردم سیلزده قرار میگیرد.
وی جزئیات پرداختها را تشریح کرد و گفت: کمک بلاعوض برای تعمیریها ۵ میلیون تومان، برای اسباب و لوازم ۵ میلیون تومان، برای واحدهای احداثی شهری ۱۲ میلیون تومان و احداثی روستایی ۱۰ میلیون تومان است. در مجموع ۲۷۰۰ واحد احداثی شهری، ۱۱هزار واحد احداثی روستایی و ۱۷ هزار واحد تعمیری ارزیابی و معرفی شده است.
جودی در پاسخ به این پرسش که تمهیدات بنیاد مسکن انقلاب اسلامی برای خانوارهایی که تمامی مدارک خود را در سیل از دست دادهاند، به چه نحوی است؟ گفت: خوشبختانه در هنگام ارزیابی و تشکیل پروندهها، این مورد مورد توجه قرار گرفت. هم اکنون، حدود ۹۵ درصد مدارکها آماده است. هماهنگیهای لازم با ثبت انجام شده تا هرکسی که مدارک خود را گم کرده است در عرض یک روز مشکل اش حل شود. کسانی که مدارک خود را در سیل از دست داده اند در عرض یک یا دو روز، گواهی و یا کارت ملی و شناسنامه خود را دریافت میکنند و از این بابت مشکلی وجود ندارد.
مدیرکل بازسازی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی افزود: مناطقی از شهرهای معمولان و پلدختر هستند که در مسیل رودخانهها احداث شده اند که ضرورت دارد تا مکان یابی آن واحدهای مسکونی تغییر کند، زمینها را وزارت راه و شهرسازی در اختیار بنیاد مسکن انقلاب اسلامی قرار داده است و در حال طراحی هستیم.
جودی ادامه داد: مشکلات تامین زمین در شهر پلدختر در حال پیگیری است تا مشکلات تامین زمین برای واحدهای مسکونی که در پلدختر است حل شود.
وی تصریح کرد: دولت و بنیاد مسکن انقلاب اسلامی به خانوارهایی که واحدهای مسکونی آنها در شهرها و روستاهای حریم رودخانهها به طور کامل تخریب شده، زمین رایگان در مکانی مناسب تخصیص خواهد داد. در صورت تامین زمین توسط دولت اینکار انجام خواهد شد و در مناطقی که این امکان وجود ندارد، بنیاد مسکن در روستاها و اداره کل راه و شهرسازی در شهرها تامین زمین را برعهده دارد.
انتهای پیام/