به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، ابراهیم صادقی در این باره اظهار داشت: در سطح کشور ۵ دانشکده توانبخشی داریم که دانشکده توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان یکی از قدیمیترین و معتبرترین دانشکدههای توانبخشی در کشور است که از جایگاه علمی خوبی در بین دانشکدههای دیگر برخوردار است.
وی افزود: سازمان بهداشت جهانی به دلیل بالا بودن سطح علمی اعضای هیئت علمی دانشکده توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با دعوت از ۲ تن از اساتید این دانشکده، اقدام به تدوین استانداردهای بینالمللی خدمات ارتوز و پروتز کرد.
نایب رئیس انجمن علمی ارتوز و پروتز ایران بیان کرد: دانشکده توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان تنها دانشکده در کشور، منطقه خاورمیانه و غرب آسیا است که از سوی سازمان بهداشت جهانی برای تدوین استاندارد خدمات در این رشته دعوت به کار شد.
وی با بیان اینکه ارتوز و پروتز از رشتههای توانبخشی هست که به دلیل تغییر سبک زندگی و کمتحرکی و ایجاد مشکلات اسکلتی و عضلاتی در افراد نیاز به کارشناسان متخصصان این رشته بیش از پیش احساس میشود، تصریح کرد: شیوع بالای دیابت و بیماریهای غیرواگیر در ایران ضرورت وجود خدمات این رشته را دو چندان کرده است.
صادقی گفت: وجود مشکلات اسکلتی و عضلانی مادرزادی و مشکلاتی که بر اثر پیری و کهنسالی بر فرد عارض میشود و نقص عضو که بر اثر تصادفات و در دوران جنگ برفرد عارض شده است نیاز به دریافت خدمات ارتوز و پروتز را به وجود آورده است. استفاده از خدمات این رشته به عنوان جایگزین و یا قسمتی از فرآیند درمان در بسیاری از ضایعات برای افراد جامعه کاربرد دارد.
وی با اشاره به برگزاری سیزدهمین کنگره سراسری ارتوز و پروتز در اصفهان اظهار داشت: برای دومین بار این کنگره در اصفهان برگزاری میشود. سخنرانان و شرکتکنندگانی از کشورهای آمریکا، انگلستان، اسپانیا، الجزایر، لبنان، سریلانکا، گینه و سیرالئون همکاری میکنند.
نایب رئیس انجمن علمی ارتوز و پروتز ایران افزود: سازمان بهداشت جهانی با همکاری دانشکده توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان اقدام به تدوین استانداردهای خدمات آرتور و پروتز کرده است.
وی بیان کرد: دومین کنگره بینالمللی و سیزدهمین کنگره سراسری ارتوز و پروتز که از ۴ تا ۶ اردیبهشت در مجموعه سیتیسنتر اصفهان برگزار میشود، دارای امتیاز آموزش مداوم برای کارشناسان و متخصصان رشتههای توانبخشی (ارتوپدی فنی، فیزیوتراپی، کاردرمانی) و پزشکان عمومی و متخصص (ارتوپدی، نورولوژی، جراحی اعصاب و طب فیزیکی) است.
انتهای پیام/م