به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قزوین ، منوچهر حبیبی معاون اقتصادی استاندار در کارگروه اشتغال استان با اشاره به تسهیلات مشاغل خانگی در استان، گفت: در سال جاری ۱۰۰ درصد تسهیلات مشاغل خانگی صرفا به حوزه بانوان اختصاص مییابد مگر اینکه بانوان نتوانند تسهیلات این حوزه را جذب کنند.
حبیبی اضافه کرد: همچنین در پرداخت تسیهلات اشتغال نیز رستههای شغلی مورد توجه ویژه قرار میگیرند و با اولویت بندی برای تخصیص اعتبار و تسهیلات به آنها اقدام خواهد شد.
وی افزود: در جذب تسهیلات اشتغالزایی روستایی نیز باید دستگاههای حمایتی بیشتر تلاش کنند و اگر مانعی بر سر راه جذب آنها وجود دارد گزارش کنند.
معاون اقتصادی استاندار گفت: بخش خدمات میتواند میزان اشتغال بیشتری را با هزینه کمتر و سرعت بیشتر ایجاد کند و باید مورد توجه دستگاهها و مسئولان قرار گیرد.
وی با بیان اینکه بخش خدمات زیرگروههای مختلفی دارد، افزود: گردشگری یکی از این زیرگروهها است که استان قزوین نیز در این زمینه ظرفیتهای زیادی دارد.
حبیبی اضافه کرد: باید در سال جدید به دنبال گردشگری دایمی باشیم، چون جذب مسافران نوروزی در تعطیلات و برخی از ایام سال نمیتواند رونق اقتصادی بالایی برای استان به دنبال داشته باشد.
معاون استاندار با تاکید بر تامین زیرساختها برای جذب گردشگران، افزود: باید کارگروه اشتغال استان مهمترین کارگروه برای اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی وگردشگری استان باشد و با تامین مراکز اقامتی مورد نیاز زمینه جذب گردشگران دایمی را برای استان فراهم کند.
حبیبی با بیان اینکه بوم گردیها در حوزه روستایی بسیار مهم است، اضافه کرد: باید ظرفیتهای استان را در این حوزه شناسایی و برای ساماندهی و معرفی آنها اقدام کرد.
وی گفت: دولتخانه صفوی به عنوان یک اثر تاریخی ارزشمند میتواند مجموعه عظیمی برای جذب گردشگران در فصول مختلف سال باشد، ولی باید پرسید تا کی این اثر باید در این وضعیت باقی بماند؟
حبیبی افزود: همچنین باید سوغات و صنایع دستی استان بیشتر مورد توجه قرارگیرد و دفتر جذب و حمایت از سرمایه گذاری استان هرچه سریعتر برای تعیین تکلیف شهرک شیرینی و باقلوای استان اقدام کند.
این مسئول اضافه کرد: آبگرم یله گنبد و شهر آبگرمهایی جاذبههایی هستند که میتوانند ظرفیتهای اقتصادی و گردشگری استان را متحول کنند و باید به عنوان یک اولویت مورد پیگیری و تعیین تکلیف قرار گیرند.
معاون استاندار با تاکید بر توسعه کشت گلخانهای در استان، افزود: سال گذشته اقدامات خوبی در این زمینه در سطح استان صورت گرفت و در سال جدید نیز باید با توجه به محدویت آب و زمین، توسعه کشت گلخانهای در استان یک اولویت باشد.
وی با گلایه از موازی کاری در صنعت فرش استان، گفت: در این زمینه یک روز جهاد دانشگاهی و یک روز سازمان صمت، شرکت شهرکها و میراث فرهنگی از دستاوردهای خود پرده برداری میکنند، اما به دلیل موازی کاری هر روز صنعت فرش استان عقب گرد میکند.
حبیبی با بیان اینکه باید مسئول فرش استان مشخص شود، اضافه کرد: اگر همه دستگاهها با تولی گری یک دستگاه در این زمینه پای کار باشند، شاهد رشد و توسعه صنعت فرش استان خواهیم بود و از همه ظرفیتهای استان در این زمینه بهره برداری خواهد شد.
انتهای پیام/ک