مرادپور در دیدار با سه عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس گفت: سیل لرستان ویرانگر بوده و نمایندگان مجلس به یاری سیل زدگان بشتابند.

 مرادپور معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار در گفتگو با خبرنگار  گروه استان های  باشگاه خبرنگاران جوان از لرستان، از دیدار با سه عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات در مجلس خبر داد و در ادامه گفت: سیل لرستان ویرانگر بوده و نمایندگان مجلس به یاری سیل زدگان بشتابندو خیلی از واحد مسکونی شهری و روستای شهر‌های لرستان بویژه پلدختر بر اثر سیل دچار خسارت با درصد‌های مختلف شده است.

مرادپور افزود: در شهر پلدختر ۳۹۴ واحد مسکونی تخریبی شناسایی شده و ۲ هزار و ۵۱۸ واحد نیز دچار آسیب جزیی و کلی شده اندکه باید تعمیر شوند.

وی با اشاره به آبگرفتگی کامل سه هزار و ۶۰۰ واحد مسکونی گفت: این تعداد واحد مسکونی در حال حاضر قابل استفاده نیستند.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار تصریح کرد: بررسی استحکام سازه‌ای و قابلیت تعمیر و استفاده مجدد این واحد‌ها باید توسط هیاتی متشکل از کارشناس دفتر فنی استانداری، شهرداری، نظام مهندسی، راه و شهرسازی و بنیاد مسکن انجام شود.

مرادپور با اشاره به نقش سدها در جلوگیری از سیلاب، از تلاش برای تکمیل و تخصیص آب ۱۰سد استان خبر داد.

وی گفت: در ۸۱۹ روستای استان نیز ۶۰۶ واحد مسکونی به طور کامل تخریب شده و ۵۹ واحد نیازمند تعمیر است.

انتهای پیام/ر

 دیدار معاون هماهنگی امور عمرانی لرستان با سه عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس

برچسب ها: گزارش ، خدمات رسانی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
United Arab Emirates
لرستانی
۱۹:۳۸ ۲۷ فروردين ۱۳۹۸
در این‌که اصلی‌ترین مقصر خرابی‌های سیل اخیر وزرات نیرو است هیچ شکی وجود ندارد چرا که این وزراتخانه با ندادن مجوز مهار آب و ساخت سدهای بزرگ در لرستان باعث شده تا هر سال در سومین حوزه پُرباران کشور شاهد وقوع سیل و تحمیل خسارت‌های گاه جبران‌ناپذیر باشیم.
البته به برکت وقوع سیل اخیر، وزیر نیرو یک اعتراف تلخ و دیر هنگام کرد و گفت: اگر تا الان به بحث سدسازی در لرستان بیشتر توجه می‌شد و غلفت نمی‌کردیم مشکلات سیل اخیر به وجود نمی‌آمد و این اعتراف تلخ کمک خواهد کرد که جدی‌تر پیگیر مطالبات مردم در بخش آب بود.
در لرستان 840 هزار هکتار زمین کشاورزی وجود دارد که تا کنون تنها 20 درصد این زمین‌ها به آبی تبدیل شدند البته به روش‌های کاملاً سنتی و قدیمی یعنی بهتر است بگوییم عمده این زمین‌ها با استفاده از نهرهای سنتی آبیاری می‌شوند.
خوب است بدانیم میانگین آبی بودن اراضی کشاورزی در کشور حدود 45 درصد است اما متاسفانه این آمار در لرستان کمتر از نصف میانگین کشور است.
متاسفانه اگر همه سدهای در حال ساخت لرستان به بهره‌برداری برسند تنها 500 میلیون متر مکعب روان‌آب در لرستان مهار می‌شود یعنی حدود یک هفتم ظرفیت سد دز در خوزستان که 57 سال از ساخت آن می‌گذرد!