معاون توسعه‌مدیریت سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور با اشاره به راه اندازی ۳۱۸ اقامتگاه بوم گردی در استان کرمان، گفت: در حال حاضر این استان به قطب بوم گردی کشور تبدیل شده است.

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، محمد خیاطیان معاون توسعه‌مدیریت سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور گفت: در برهه کنونی تحریم‌ها و حربه‌های جدید دشمن موجب یکپارچگی و همدلی مردم ایران شده است و آن‌ها بدور از هر گونه تعصب و تمایلات حزبی و گروهی در کنار یکدیگر قرار گرفته اند تا بتوانند با تدبیر و تلاش از این مشکلات، سربلند بیرون آیند.

وی به فرمایشات مقام معظم رهبری در پیام نوروزی سال ۱۳۹۸ اشاره کرد و افزود: ایشان نوید دادند در سال جدید از مشکلات بوجود آمده عبور خواهیم کرد و ما هم به عنوان بدنه دولت باید با برنامه ریزی و تعامل هر چه بیشتر و با یک مدیریت جامع مشکلات را حل کنیم.

خیاطیان با بیان اینکه استان کرمان پهناورترین استان ایران محسوب می‌شود، افزود: استان کرمان در قبل و بعد از انقلاب دارای چهره‌های شاخص و تاثیر گذار مانند شهید باهنر و مرحوم آیت الله هاشمی رفسنجانی بوده است و هم اکنون نیز چهره‌های شاخص دیگری از خطه کریمان به نقش آفرینی در صحنه‌های مختلف کشور می‌پردازند.

وی با اشاره به اینکه استان کرمان دارای بیشترین آثار ثبت جهانی است، افزود: باید از این داشته‌ها که منشاء خیر و برکت هستند در جهت جذب گردشگران خارجی بهره برد.

معاون توسعه‌مدیریت سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور بیان کرد: حوزه گردشگری در ایران حوزه بکری است و می‌توان از آن به عنوان منبعی برای ارزآوری استفاده کرد.

وی اظهار کرد: این صنعت ارز آور به اقتصاد کشور و تعامل با کشور‌های خارجی کمک بزرگی می‌کند.

خیاطیان با بیان اینکه طبق آمار‌های بانک مرکزی در سال ۹۷ آورده گردشگری برای کشور ۱۱ میلیارد دلار بوده است، افزود: این رقم، رقم بالایی نیست و باید در جهت افزایش آن تلاش کرد.

وی تصریح کرد: صنعت گردشگری می‌تواند رتبه دوم کشور را در ارزآوری بدست آورد به شرط آنکه جاذبه‌های گردشگری کشور را با تبلیغات بجا و مناسب به مردم خارج از کشور معرفی و از آن در جهت ارزآوری استفاده کنیم.

خیاطیان تبلیغات در حوزه گردشگری را از الویت‌های ادارات کل میراث فرهنگی استان‌های کشور برشمرد و گفت: تبلیغات در حوزه صنایع دستی و سرمایه گذاری به جذب سرمایه گذار می‌انجامد و اهمیت ویژه‌ای دارد.

وی با بیان اینکه نباید از ظرفیت و قدرت رسانه‌های جدید مانند شبکه‌های اجتماعی غافل شد، اظهار کرد: در حال حاضر بهترین وسیله برای معرفی جاذبه‌های کشور، شبکه‌های اجتماعی پرکاربرد هستند و بر این اساس ضروری است با برنامه‌ریزی، تبلیغات موثری را در جهت جذب گردشگران داخلی و خارجی داشته باشیم.

معاون توسعه‌مدیریت سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور با اشاره به اینکه استان کرمان به قطب بوم گردی ایران تبدیل شده است، بیان کرد: کشور در زمینه اقامتگاه‌های بوم گردی دارای ظرفیت بالایی است و باید در این حوزه پرچم دار دنیا شناخته شود.

وی به واگذاری بنا‌های تاریخی و بهره برداری از آن‌ها توسط بخش خصوصی اشاره و بیان کرد: این مسئله باید در الویت کار‌ها قرار گیرد و سالانه آمار بالایی در زمینه واگذاری بنا‌های تاریخی به سازمان میراث فرهنگی کشور اطلاع رسانی شود.

معاون توسعه‌مدیریت سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور به استفاده از فن آوری‌های نوین اطلاعاتی در ثبت شاخص‌های حوزه سرمایه گذاری تاکید کرد و افزود: در حال حاضر باید تمامی امور مرتبط با صنعت گردشگری از طریق سامانه و سیستم‌های اطلاعاتی انجام گیرد که در وقت و هزینه صرفه جویی شود.

خیاطیان با بیان اینکه حوزه صنایع دستی یکی از مزیت‌های کشور در زمینه اشتغالزایی است، اظهار کرد: صنایع دستی باید در لایه‌های مختلف زندگی مردم نقش آفرینی کند و در این زمینه فرهنگ سازی لازم صورت گیرد.

وی با بیان اینکه سازمان میراث فرهنگی باید نقش مکمل در صادرات صنایع دستی را برعهده گیرد، افزود: خوشبختانه اداره کل بازاریابی، فروش و بازرگانی در سازمان میراث فرهنگی راه اندازی شده است که به توسعه بازاریابی وصادرات صنایع دستی می‌پردازد.

معاون توسعه‌مدیریت سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور با اشاره به اینکه صنایع دستی  می‌تواند به کاهش بیکاری کمک قابل توجهی کند، افزود: در حوزه صنایع دستی با حداقل سرمایه گذاری می‌توان ایجاد اشتغال کرد در حالیکه در صنایع بزرگ اشتغال زایی نیاز به هزینه کرد بسیار بالایی دارد.

انتهای پیام/ی

در حوزه صنایع دستی با حداقل سرمایه گذاری می‌توان ایجاد اشتغال کرد

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.