به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، رحمت الله پریچهر، مجری طرح زیتون وزارت جهاد کشاورزی اظهار کرد: آموزش عملی باغدارانی که زیر ۵ تن در هکتار تولید میکنند، توسط زیتون کاران پیشرو و نمونه به منظور اقتصادی کردن تولید، ارتقای کیفیت این محصول و بهبود معیشت باغداران از اهداف راه اندازی این باشگاه است.
وی افزود: انتظار داریم این اقدام در نهایت منجر به افزایش تولید روغن زیتون شود و بخشی از نیاز داخلی کشور به این محصول از طریق زیتون فراهم شود.
پریچهر با بیان این که باغداران کشور امسال در باغهای متراکم در هر هکتار ۳۰ تن دانه زیتون تولید کردند، اظهار کرد: حداقل ۲۰ تا ۲۵ درصد تولید ما از باغاتی است که بیش از ۵ تن در هکتار دانه زیتون تولید میکنند.
بیشتر بخوانید: زنگ خطر کاهش مصرف روغن زیتون به صدا درآمد/قیمت هر شیشه روغن زیتون ۱۰۰ هزار تومان
به گفته وی، در کشور ما بخش عمده باغات زیتون، آبی هستند و تولید در این باغات زمانی اقتصادی میشود که محصول شان اقتصادی و با کیفیت باشد و در غیر این صورت معیشت زیتون کاران بهبود پیدا نخواهد کرد.
مجری طرح زیتون وزارت جهاد کشاورزی ادامه داد: اگر باغداری بتواند ۵ تن در هر هکتار تولید کند مزیت تولید برایش ایجاد میشود.
وی با اذعان به این که زیتون نیاز آبی کمی دارد، گفت: با توجه به شرایط اقلیمی کشور و نیاز آبی کم باغات زیتون، یکی از گزینههای خوب برای استفاده حداکثری از آب، تولید این محصول است.
پریچهر نیاز آبی هر هکتار باغات زیتون را ۵ هزار متر مکعب اعلام کرد.
مجری طرح زیتون وزارت جهاد کشاورزی از راه اندازی باشگاه تولید کنندگان زیتون بالای ۵ تن در هر هکتار در سال ۹۸ خبر داد.
این مقام مسئول در پایان تصریح کرد: بخشی از تولید کنندگان بالای ۵ تن زیتون در هکتار در کشور شناسایی شده اند.
انتهای پیام/