به گزارش خبرنگار حوزه رفاه و تعاون گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، وحید قبادی دانا معاون وزیر و رئیس سازمان بهزیستی سازمان بهزیستی کشور در همایش دومین کنگره مددکاری اجتماعی و تاب اوری اجتماعی که امروز برگزار شد اظهار کرد: سازمان بهزیستی کشور همراه با بیش از ۶ هزار مددکار اجتماعی در سطح کشور فعالیت میکند.
وی افزود: بدون شک نقش مددکاران اجتماعی در توانمندسازی مددجویان سازمان بهزیستی کشور بی بدیل و بی نظیر است.
قبادی دانا گفت: بیش از ۵ میلیون و ۸۰۰ هزار نفر از مددجویان سازمان بهزیستی کشور از خدمات شایان توجه مددکار بهرهمند هستند.
وی بیان کرد: وجود مددکاران موجب توانمند کردن افراد در پیشگیری از بروز بسیاری از مسائل برای جامعه هدف شوند و همچنین نقش موثری را در افزایش تابآوری جامعه هدف و همچنین مردم ایران ایفا کنند.
رئیس بهزیستی کشور تصریح کرد: مداخلات اجتماعی در جامعه امروز بدون وجود مددکاران اجتماعی تقریباً مداخلات چندجانبه است و طبیعتاً بین رشتهای و تیمی است و نقش محوری مددکار اجتماعی در تیمهای اورژانس اجتماعی و تیمهای مختلف مداخله کننده در آسیبهای اجتماعی انکارناپذیر است.
وی افزود: مددکاران در ارتباط با ارتقاء کیفیت زندگی شهروندان، پیشگیری و کاهش آسیبهای اجتماعی نقش مهمی را انجام میهند.
قبادی دانا گفت: مددکاران اجتماعی سرشکن عرصه مبارزه با آسیبهای اجتماعی هستند. ما در سازمان بهزیستی کشور هم سعی کردیم که با رویکرد مدیریت در اقدامات مداخلهای آسیبهای اجتماعی با محوریت مددکاران اجتماعی تاثیرگذار باشیم که در آسیب طلاق، اعتیاد، حاشیه نشینی و حضور در بحرانهایی که ناشی از حوادث و بلایا چه طبیعی و چه دست ساز انسان است، بهرمند شویم.
وی تصریح کرد: اگر توانستیم در مدت کوتاهی که از حادثه سیل در کشور گذشته است خانوارهایی که دچار مشکل شدهاند را تیمار کنیم یا به آنها خدمات دهیم و دردهای آنها را تا حدی کاهش بدهیم جز با حضور مددکار نبود.
رئیس بهزیستی کشور ادامه داد: در سطح کشور تا امروز حدود ۲۸ هزار خانوار آسیب دیده است از میان مددجویان سازمان بهزیستی در ۲۰ استان که از حادثه متاثر شدند رسیدگی شده با مراجعه شده است.
وی بیان کرد: سازمانها و دستگاهها برای کاهش آسیبهای روانی و اجتماعی مناطق سیل زده تمام تلاش خود را میکنند.
رئیس سازمان بهزیستی کشور با بیان اینکه تیمهای اوژانس اجتماعی هم اکنون در مناطق سیل زده حضور دارند، تصریح کرد: اورژانس اجتماعی به صورت گروههای متشکل از مددکاران اجتماعی با تجربه کافی در این مناطق حضور دارند تا بتوانند از میزان آسیبهای اجتماعی تا حد ممکن بکاهند.
انتهای پیام/