مسئول طرح سلامت نوروزی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: در اجرای طرح سلامت نوروزی ۲۳ تن و ۵۹۱ کیلوگرم مواد غذایی فاسد کشف و از چرخه مصرف خارج شد.

کشف و انهدام ۲۳ تن مواد غذایی فاسدبه گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان ، افشین حولکی مسئول طرح سلامت نوروزی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان بیان کرد: طبق قانون اصلاح ماده ۱۳ قانون مواد خوردنی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی، تخلف از مقررات بهداشتی نظیر رعایت نکردن بهداشت فردی، ابزار و وسایل، بهداشت محل کار و مواد غذایی ممنوع است.

وی اضافه کرد: مقررات بهداشتی مربوط به مراکز تهیه و تولید، نگهداری، توزیع و فروش و حمل و نقل مواد خوردنی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی و اماکن عمومی است.

مسئول طرح سلامت نوروزی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان اظهار داشت: رعایت قوانین یاد شده منجر به پلمب واحد و معرفی متخلف به مرجع قضایی می‌شود.

حولکی بیان کرد: ۱۰۱ مرکز تهیه و توزیع موادغذایی، ۱۵ واحد از اماکن عمومی و ۱۱ مورد از اماکن و غذاخوری‌ها بین راهی پلمب شدند.

وی افزود: همچنین متصدیان ۱۶۶ مرکز تهیه و توزیع موادغذایی، ۴۴ واحد از اماکن عمومی و ۲۴ اماکن و غذاخوری بین راهی به مرجع قضایی معرفی شدند.

مسئول طرح سلامت نوروزی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان ادامه داد: همچنین در این مدت ۲۳ تن و ۵۹۱ کیلوگرم مواد غذایی فاسد کشف و از چرخه مصرف خارج شد.

حولکی اضافه کرد: مواد فاسد کشف شده شامل گوشت ضایعاتی، سوسیس و کالباس تاریخ مصرف گذشته، نمک، شیرینی و تنقلات و اقلام مختلف می‌شود.

وی بیان کرد: بیش از ۱۸ هزار بازدید و سرکشی از مراکز تهیه و توزیع موادغذایی و اماکن عمومی از ابتدای طرح نوروزی تاکنون صورت گرفته است.

طرح سلامت نوروزی از ۲۰ اسفند سال گذشته آغاز شده و تا ۲۰ فروردین امسال ادامه دارد.

انتهای پیام/د.ا

پلمب ۱۲۷ واحد متخلف در همدان 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.