جعفرزاده گفت: فرودگاه شهر‌های سیل زده، عملیاتی و پرواز‌ها به این مناطق برقرار است.

به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از روابط عمومی سازمان هواپیمایی کشوری، رضا جعفرزاده اظهارداشت: با توجه به وضعیت بد جوی و سیل زده در روز گذشته در بسیاری از استان‌ها به خصوص در استان لرستان و برخی از فرودگاه‌های غرب و شمال کشور ۱۲ پرواز از تهران به مناطقی، چون کرمانشاه، سنندج، خوی، خرم آباد، تبریز، ایلام، رشت، دزفول، اهواز و رامسر کنسل شد.

وی افزود: براساس گزارش دریافتی در حال حاضر فرودگاه خرم آباد عملیاتی شده است.


بیشتر بخوانید: همه فرودگاه‌های کشور فعال هستند/فرودگاه خرم آباد عملیاتی شد


وی گفت : اکنون همه فرودگاه های مناطق سیل زده فعال و عملیاتی شده است . 

جعفرزاده از مسافران خواست در این ایام، قبل از عزیمت به فرودگاه‌ها از وضعیت پرواز‌ها با شماره تلفن‌های ۴۴۶۶۵۵۱۹ و ۱۹۹ اطلاع یابند، اگرچه به شرکت‌های هواپیمایی توصیه شده هرگونه تاخیر پروازی و مشکلات احتمالی را به مسافران خود اطلاع دهند.

نامه رئیس سازمان هواپیمایی کشوری به هواپیمایی ها برای همکاری ویژه

بر اساس این گزارش علی عابدزاده رئیس سازمان هواپیمایی کشوری طی نامه‌ای به مدیران عامل شرکت‌های هواپیمایی به جهت ابلاغ دستور عدم دریافت جریمه برای آن دسته از مسافران بخش هوایی که سفر خود را در بازه زمانی ۵ الی ۹ فروردین ماه کنسل کردند، تقدیر کرد.

وی همچنین از مدیران عامل شرکت‌های هواپیمایی خواست که به دلیل ادامه بارش‌ها و درگیر شدن بعضی از استان‌ها با سیل ناشی از وضعیت جوی نسبت به کنترل نرخ‌های بلیت هواپیما و همکاری با استانداران تا پایان سفرهای نوروزی اهتمام ویژه داشته باشند.

فرودگاه‌ها در بارش‌های اخیر، کمترین خسارت را دیدند

سیاوش امیر مکری، مدیرعامل و رییس هیات مدیره شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری وزترت راه و شهرسازی، با اشاره به اینکه اکنون تمام فرودگاه‌های کشور عملیاتی هستند، گفت: خوشبختانه در جریان بارش‌ها و سیلاب‌های اخیر، خسارت چندانی به فرودگاه‌های کشور وارد نشده است. یعنی به غیر از چند فرودگاه مانند ایلام و یاسوج که ناچار به تخریب دیوار‌های کنار فرودگاه برای عبور آب شدیم، خسارت دیگری به فرودگاه‌ها وارد نشده است.

وی ادامه داد: همکاران در فرودگاه‌های مختلف به موقع اقدامات لازم را انجام دادند و دستگاه‌های آسیب پذیر را با تدابیر اتخاذ شده از آب گرفتگی حفظ کردند. اگرچه به عنوان مثال در فرودگاه گرگان، تعیین این مساله که تجهیزات زیر زمینی و روشنایی باند در اثر آب گرفتگی آسیب دیده‌اند یا خیر، مشروط به فروکش کردن کامل آب است. به طور کلی در مقایسه با خسارات کلی وارد شده در اثر سیل، فرودگاه‌ها آسیب چندانی ندیده‌اند.

امیرمکری با اشاره به اینکه فرودگاه خرم آباد، تنها فرودگاهی در سطح کشور بود که باند آن دچار آب گرفتگی شد، گفت: شرایط گرگان هم در زمان خود بحرانی شد و تجهیزات با آب محاصره شدند، اما خوشبختانه این تجهیزات و سطوح پروازی زیر آب نرفتند. تنها باند فرودگاه خرم آباد به مدت ۲۴ ساعت دچار آب گرفتگی شد. در این فرودگاه نیر پارکینگ و اپرون از آب گرفتگی مصون ماندند.

وی افزود: اکنون فرودگاه خرم آباد عملیاتی است. اگر نفوذ آب تاثیری بر باند گذاشته باشد، بعد از چند روز و خشک شدن کامل آب مشخص می‌شود. اما در حال حاضر خسارتی برآورد نشده است.

مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران روز آینده به منظور بازرسی عازم فرودگاه‌های خرم آباد و کرمانشاه خواهد شد.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار