وی افزود: آمار و کارشناسی ما، کارشناسی دقیقی نیست. اکثر گروههای دانشگاهی در حوزههای گوناگون به یاری رسانی برای مقابله با سیل اقدام میکنند البته باید توجه داشت که در حوزههای دامپزشکی، مشاوره، عمرانی و ... به چه شکلی کار شود.
حسین زاده با بیان اینکه خوزستان در بردئاشت گندم کشو، مقام اول یا دوم را دارد، اظهار کرد: زمینهای نیشکر خوزستان نیز ۱۲۰ هزار هکتار هستند که بخش زیادی از هر ۲ به زیر آب رفته اند پس از سالها خشکسالی، امسال برای کشاورزان خوب بود و کشت فراوانی صورت گرفت، اما بخش عمده این اراضی در زمان برداشت به زیر آب رفتند و کشاورزان با دشواریهای پس از سیل نیز مواجه هستند.
معاون سیاسی اجتماعی استانداری خوزستان تصریح کرد: مسائل و مشکلات سیل بسیار گسترده هستند و اعتبارات زیادی برای مرتفع کردن آن نیاز است. خواهشمندیم دوستان به بحث دشواریهای سیل و نحوه برخورد با آن توجه داشته باشند و راهکارهای خود را ارائه دهند. در بحثهای اجتماعی، فرهنگی و نارضایتیهایی که در کشور موجود است و همچنین فرسایش اعتماد ملی و ... همه اینها میتواند پیامدهای اجتماعی زیادی را در بر داشته باشد.
این مقام مسئول در پایان گفت: دولت درخواست کرده است تا ۲ میلیارد دلار از صندوق توسعه ملی برداشت شود که امیدواریم با این خواسته موافقت شود و بخشی از مسائل مردم سیل زده حل گردد.
انتهای پیام/ ن