میرشفیع گفت: جریمه عدم پرداخت عوارض الکترونیکی خودرو تا ۲۴ فروردین ماه به تأخیر افتاد و مسافران میتوانند عوارض خود را از طریق اپلیکشین پرداخت کنند.
حسین میرشفیع، معاون آزادراههای شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور در گفتوگو با خبرنگار راه و شهرسازی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با بیان اینکه از ابتدای سفرهای نوروزی طرح الکترونیکی عوارض آزادراهها اجرایی شده است، گفت: طرح الکترونیکی پرداخت عوارض خودرو در چهار آزادراه تهران- ساوه، تهران- قم، قزوین- زنجان و کرج- قزوین از ابتدای فروردین ۹۸ اجرایی شده است.
وی تأکید کرد: به دلیل اینکه ممکن است اطلاع رسانی کافی در این زمینه صورت نگرفته باشد کسانی که نتوانستند عوارض خود را به صورت الکترونیکی در این چهار آزادراه پرداخت کنند، تا بیست و چهارم فروردین ماه مهلت دارند عوارض خود را از طریق اپلیکیشنها و یا سایت "پرداخت الکترونیکی عوارض" پرداخت کنند.
بیشتر بخوانید: اخذ الکترونیکی عوارض در چهار بزرگراه منتهی به تهران
میرشفیع تصریح کرد: پیامکهای عدم پرداخت عوارض به صاحبان خودرو ارسال میشود و ممکن است شماره پلاک خودرو با صاحب خودرو یکی نباشد، بنابراین مشکلاتی در این زمینه ایجاد میشود به همین دلیل مهلت زمانی چند روزهای به صاحبان خودرو داده شده است.
معاون فنی آزادراههای شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور تأکید کرد: اپلیکشین تاپ، کیپاد و سایت پرداخت عوارض الکترونیکی و همچنین دستگاههای خودپرداز در این چهارآزادراه قرار داده شده تا مسافران از طریق آن عوارض خود را پرداخت کنند.
میرشفیع با بیان اینکه رانندگانی که در گذشته عوارض خود را از طریق پکهایی پرداخت میکردند این پکها به صورت کامل از کار افتاده است، افزود: رانندگانی که در سایت بانک مسکن ثبت نام کرده باشند، میتوانند از طریق همین سیستم عوارض خود را به صورت الکترونیکی پرداخت کنند.
معاون فنی آزادراههای شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور با تأکید بر اینکه اواسط تیر ماه مابقی آزادراهها به پرداخت الکترونیکی مجهز میشوند، گفت: همزمان با الکترونیکی کردن عوارضها هیچ افزایش قیمتی در این طرح ایجاد نشده و مسافران نگران افزایش قیمت در این طرح نباشند.
انتهای پیام/
من ترددی نداشتم و پرداخت هم کرده ام ولی هر روز یه نرخ بابت بدهی عوارض نشان میده . چطوری میشه پيگيری کرد ؟
چرا برای اینکار سایت اینترنتی دولتی تدارک دیده نشده است و مردم از کجا بدانند در این آشفته بازار کلاهبرداری های اپلیکیشنی کدام اپلیکیشن و یا حتی سایت راست می گه؟
اطلاع رسانی مناسبی جهت روش کسب اطلاع از میزان بدهی و روش پرداخت ایمن وجود ندارد
متاسفانه هنوز با اینه همه تبلیغات مبنی بر الکترونیکی شدن عوارض اتوبان ها حتی یک اپلیکیشن رو به صورت رسمی این سازمان به مردم معرفی نکرده است.
فقط اعلام شده از طریق 4 اپلیکیشن. خوب این 4 اپلیکیشن کدوماست؟