![قیمت هرکیلو خرما مضافتی بالای ۱۰۰ هزارتومان](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/23/20339157_159.jpg)
به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان ،محمود جمالی فرماندار نایین،با اشاره به تشکیل ده کمیته ستاد اسکان نوروزی گفت: مراکز اقامتی شهرستان از ابتدای سال جدید تا کنون با آمادگی کامل برای پذیرایی از مسافران به صورت آماده باش موفق به جذب و اسکان بیش از ۳۵ هزار گردشگر نوروزی شدند که بعضا اشباع اماکن اقامتی را به دنبال داشت.
این نماینده دولت، افزود: طی دو ماه گذشته تمام امکانات اقامتی شهر از جمله هتل، مهمانپذیر، بوم گرد، ۴۰ مدرسه در قالب ۳۵۰ کلاس، کمپهای اقامتی، مجتمعهای تفریحی و زائرسراهاجهت استقبال از مردم و مسافران نوروزی، برنامه ریزی شده اند که در هفتمین روز عید به طور کامل در اختیار مسافران قرار گرفته است.
به گفته فرماندار نایین، بیش از ۴ هزار و هفتصد نفر در هتلها، مهمان پذیرها، واحدهای بومگردی و زائر سراها، ۱۹ هزار و چهارصد نفر در ستاد اسکان، ۱۱ هزار در کمپ و چادرها اقامت و مورد اسکان واقع شدند.
جمالی در پایان به بازدید بیش از ۸۹ هزار نفر از بناهای تاریخی، گردشگری و طبیعی شهرستان اشاره نمود.
انتهای پیام/ت