به گزارش خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، حسین منفردی مدیرکل پدافند غیرعامل مازندران در ستاد اجرایی خدمات سفر مازندران گفت: با وجود اینکه به دلیل سیل، میزان سفر به مناطق سیل زده باید کاهش یابد، اما گردشگران در این استان حضور یافته اند.
وی با اشاره به اینکه در پدافند غیرعامل هدف ما استفاده از همه ظرفیتهای استان در بخشهای مختلف است و پدافند غیرعامل در گردشگری، نگاه آسیب شناسانه دارد، افزود: در این زمینه به زیرساختها میپردازیم تا میزان امنیت در جامعه افزایش یابد.
مدیرکل پدافند غیرعامل مازندران با بیان اینکه در برنامه بلند مدت، مازندران دومین استان است که مطالعات طرح جامع پدافند غیرعامل را به پایان رسانده است، ادامه داد: این طرح به ابعاد متعدد از جمله گردشگری میپردازد و در سال ۹۷ حدود ۲۸ میلیارد تومان برای ایمن سازی زیرساختها هزینه کردیم و در این زمینه رتبه نخست به دست آوردیم.
منفردی با اشاره به اینکه ۱۵.۷ درصد از اعتبارات کشور در این زمینه به مازندران اختصاص یافت، افزود: در طرح جامع پدافند، همه مناطق گردشگری استان را شناسایی کردیم و از نظر اهمیت طبقه بندی شدند و در شورای پدافند غیرعامل استان به تصویب رسید.
وی با بیان اینکه در کشور قبل از مازندران، استان کرمان این طرح را اجرا کرده بود، گفت: اجرای این طرح در مازندران مورد توجه سازمان پدافند غیرعامل کشور قرار گرفت.
وی با اشاره به اینکه در اقدامات کوتاه مدت در تمام شهرستان ها، مکان اسکان اضطراری و موقت را شناسایی کردیم، افزود: اسکان اضطراری برای زمان حوادث و اسکان موقت برای حضور گردشگران است که از نظر رفاه و انتظامی بررسی میکنیم.
مدیرکل پدافند غیرعامل مازندران گفت: پدافند غیرعامل نگاه پیشگیرانه دارد و جزو نخستین دستگاههایی بودیم که در ساعتهای اولیه وقوع سیل در مناطق سیل زده حضور یافتیم.
وی با بیان اینکه ۲۹ اسفند همه کارشناسان اداره کل با رویکرد آسیب شناسانه وارد مناطق سیل زده شدند، افزود: این اقدام با هدف ارزیابی عملکرد دستگاهها در خدمات رسانی و شناسایی ضعفهای زیرساختها بود.
منفردی گفت: سیل یک میدان واقعی و عملی بود تا عکس العمل دستگاهها و میزان هماهنگی بین بخشی را بسنجیم.
انتهای پیام/آ