حجت‌الاسلام رستمی گفت: نقش موثر دانشجویان و گروه های جهادی در کنار مردم سیل زده گلستان قابل تقدیر و دلگرم کننده است.

حضور گروه‌های پرشمار دانشجویان جهادی در میان سیل زدگان قابل تقدیر استبه گزاش  حوزه دانشگاهیگروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، حجت‌الاسلام والمسلمین مصطفی رستمی  رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های کشور در پیامی به مشقت اصلی مردم مناطق سیل‌زده اشاره کرد و خواستار توجه مسئولان به این امر شد و طی پیامی در اینستاگرام نوشت: حادثه دردناک وقوع سیل در مناطق مختلف کشور در آغاز سال نو مصائب بزرگی به ساکنان و مسافران وارد کرده و کام ملت ایران را تلخ کرد، اما بدانیم سختی و مشقت اصلی مردم سیل‌زده پس از پایان ظاهری بحران آغاز می‌شود، مردمی که خانه‌هایشان آسیب دیده است و عزیزان کشاورز و دامداری که زمین کشاورزی یا احشامشان از بین رفته باید مورد توجه جدی مسئولان قرار بگیرند.

 نکته دردناک این مسئله سستی و کاهلی برخی مسئولان مربوط بود که باعث نادیده گرفتن زحمات مسئولان در صحنه هم می‌شود و بدتر از آن این ذهنیت در مردم شکل بگیرد که این سطح بی‌مسئولیتی رویه‌ای در بین طیفی از مسئولان است، اما نکته دلگرم‌کننده حضور گروه‌های پرشمار جهادی از دانشجویان و طلاب انقلابی در صحنه بود، باید خداقوت گفت به عزیزان جهادگر دانشجو که از روز اول حادثه به میان مردم رفتند و هر آنچه داشتند در طبق اخلاص گذاشتند تا شاید مرهمی بر آلام مردم باشد. بچه‌های مخلص بسیج دانشجویی و سایر تشکل‌ها که در سال‌های اخیر حضوری مؤثر در صحنه‌های اجتماعی داشته‌اند با برنامه‌ریزی منسجم توانستند به خوبی نقش‌آفرینی کنند.

 از سوی دیگر نقش فعالان دانشجویی در ایستادن مقابل ایده خطرناک بی‌اعتماد‌سازی مردم نسبت به ارگان‌های ملی آن هم در شرایطی که دشمنان این آب‌وخاک می‌خواستند به بهانه خطای چند مسئول آن را بازتولید کنند، قابل‌تقدیر است. گذشتن از تفریح و تعطیلات و حضور در میان سیلاب‌های مناطق سیل‌زده توسط مسئولان وظیفه و توسط عزیزان دانشجو و طلبه جهادی ارزشمند است.

حضور گروه‌های پرشمار دانشجویان جهادی در میان سیل زدگان قابل تقدیر است

انتهای پیام/

تقدیر اینستاگرامی رستمی از حضور دانشجویان جهادی در میان سیل زدگان

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Germany
ناشناس
۱۷:۵۱ ۰۸ فروردين ۱۳۹۸
واقعیت رو باید پذیرفت و بهترین اقدامات رو در مدیریت سیل انجام داد.
حالا فکرش رو بفرمائید که باران نمی بارید و تمامی بهار و تابستان خشکسالی بود مزارع و باغات ثمره نمیدادند و حیوانات از بی آبی تلف می شدند. شهرها با کمبود آب و برق مواحه می شدند؟
اگر در اینده دور هر شهر یک راههایی بسمت زیر زمین درست بشه که این سیلاب ها به آب های زیر زمین پیوسته بشه. از این مشکلات کاسته میشه. مهندسی و مدیریت آب میخواهیم . این سیل نشون داد مهندسین آب و بخش نیرو و عمران ما بیشتر از اینها باید برای پیشگیری چاره اندیشی عملی و کاربردی داشته باشند.
بخش جهاد کشاورزی باید تو هر استانی در مناطق روستایی سوله های مخصوصی برای دام ها درشرایط بحرانی سیل و زلزله و سرما زدگی برپا کنه که دام ها از باران و سرما و رطوبت محفوظ باشند.
Germany
ناشناس
۱۷:۴۲ ۰۸ فروردين ۱۳۹۸
مدیریت جهادی،اخلاق جهادی ،دلسوزی و داشتن احساس مسئولیت بین تمامی مدیران بایستی بعنوان استانداردهای رفتاری بعنوان یک رسم ثابت باشه. هرکی اینجوری رفتار نکرد، عذرش خواسته بشه.
آخرین اخبار