به گزارش حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، فاطمه مهاجرانی رئیس مرکز ملی پرورش استعدادهای درخشان و دانش پژوهان جوان در مراسم امضا تفاهم نامه برگزاری المپیاد ملی علوم و فناوری نانو که با همکاری ستاد ویژه توسعه فناوری نانو معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری انجام شد، اظهار کرد: باشگاه دانش پژوهان جوان در راستای توسعه علمی و پژوهشی المپیادها مسیر کشف استعدادهای برتر را درکارهای پژوهشی و تحقیقاتی دنبال میکند.
وی بیان کرد: نخبگان ما افرادی بسیار مستعد و تلاشگر هستند که جریان انتقال و شور دانش را رقم خواهند زد.
رئیس مرکز ملی پرورش استعدادهای درخشان و دانش پژوهان جوان درباره کانون برگزیده باشگاه نانو اظهار کرد: استعدادهای برتر میبایست در مسیر نخبگی حرکت کنند. ضمن ایجاد حس هویت و همبستگی باید به سمت تشکیل و استقلال کانونها قدم برداریم و تشکیل این کانونها میتوانند بسیار ارزنده و مهم باشند.
سعید سرکار دبیر ستاد ویژه توسعه فناوری با بیان این که منشا حرکت و سازندگی و تحول، انسانهای توانمند و متخصص هستند، افزود: در سال ۲۰۰۱ رتبه ایران در تولید علم ۵۷ بود و فقط ۱۰ مقاله isi در این حوزه داشتیم ما امروز ۱۰ هزار مقاله isi در حوزه نانو فناوری داریم و ایران هم اکنون پس از کشورهای چین، آمریکا، هند رتبه ۴ در حوزه نانو فناوری را دارد.
وی با بیان این که نانوتکنولوژی، فناوری تحول ساز و فراگیر است، افزود: ایران امروزه صادرات محصولات فناوری نانو را انجام میدهد.
دبیر ستاد ویژه توسعه فناوری خاطرنشان کرد: دانش آموزان ما با فناوری نانو بصورت عملی آشنا میشوند و تاکنون بیش از یک میلیون دانش آموز در حوزه فناوری نانو آموزش دیدهاند.
عنایت سالاریان معاون باشگاه دانش پژوهان جوان امضای این تفاهم نامه را ارمغانی ارزشمند برای شروع سال جدید برشمرد و افزود: این همکاری میتواند الگویی برای همکاری سایر حوزهها باشد.
در ادامه حمید رحمانی، معاون پرورشی مرکز ملی پرورش استعدادهای درخشان از آمادگی این مرکز برای همکاری با ستاد ویژه توسعه فناوری نانو خبرداد وگفت: این مرکز آمادگی دارد با همکاری ستاد ویژه توسعه فناوری نانو کتب تکمیلی شناور ویژه مدارس استعدادهای درخشان را تهیه کنند.
انتهای پیام/