اگر شما در آشپزخانه فر ندارید، با دستور زیر می‌توانید یک کیک تابه‌ای خوش طعم بدون نیاز به فر درست کنید.

طرز تهیه کیک تابه‌ایبه گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، کیک یکی از خوراکی‌هایی است که برای صبحانه و عصرانه بسیار مناسب است. شما ممکن است در آشپزخانه تان فر نداشته باشید. با دستور زیر می‌توانید یک کیک تابه‌ای خوش طعم بدون نیاز به فر درست کنید. برای درست کردن یک کیک ساده صبحانه، احتیاجی به فر ندارید. کافی است مواد لازم برای تهیه کیک را آماده کنید سپس آن را داخل یک تابه یا یک قابلمه مناسب بپزید. به همین راحتی!
 
مواد لازم:
 
آرد ۱۵۰ گرم
شکر ۵ قاشق سوپخوری
روغن مایع ۲ قاشق سوپخوری
تخم مرغ ۱ عدد
شیر یک دوم پیمانه
بکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
 
طرز تهیه:
 
ابتدا آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و سپس آن‌ها را دو با الک کنید.
 
در یک ظرف مناسب شکر، روغن مایع و وانیل را با همزن خوب هم بزنید سپس به آن‌ها تخم مرغ را اضافه کرده، دوباره مواد را هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط شوند.
 
حالا شیر را به آرامی به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید.
 
بعد از اینکه مواد کاملاً با هم ترکیب شدند، مخلوط آرد را به تدریج اضافه کنید و هم بزنید تا مایه نرم و یکدستی حاصل شود.
 
در این زمان یک تابه کوچک و نچسب را کمی چرب کنید، آن را روی حرارت ملایم قرار داده، در آن را بگذارید تا تابه کمی گرم شود.
 
حالا مواد را داخل تابه بریزید و صبر کنید تا کیک کمی پخته شود و خودش را بگیرد.
 
دقت کنید حرارت نباید زیاد باشد، چون کیک می‌سوزد.
 
بعد از اینکه یک طرف کیک پخت و خودش را گرفت، آن را برگردانید تا طرف دیگر هم به پخت کامل برسد.
 
بعد از اینکه کیک آماده شد، تابه را از روی حرارت بردارید و صبر کنید تا کمی خنک شود سپس آن را از داخل تابه درآورید و سرو کنید.
 
نکته:
 
به جای روغن مایع از کره هم می‌توانید استفاده کنید.
 
کیک را داخل یک قابلمه نچسب و یا داخل پلوپز هم می‌توانید درست کنید.

منبع: سوران
 
انتهای پیام/
برچسب ها: کیک شکلاتی ، کیک تولد
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.