به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، برپایه آمار وزارت صنعت، معدن و تجارت، تعداد جوازهای تاسیس با میزان سرمایه گذاری ۲ میلیون و ۱۶۱ هزار و ۶۵۴ میلیارد ریال پیش بینی شد.
مقایسه ارقام مزبور نسبت به مدت مشابه سال قبل افزایش ۱۸.۹ درصدی از نظر تعداد و ۸۹.۱ درصدی از نظر سرمایه گذاری و ۲۴.۳ درصد از نظر اشتغال را نشان میدهد.
رضا رحمانی پارسال به عنوان قائم مقام وزیر صنعت در امور تولید اعلام کرد: میانگین زمان صدور جواز تأسیس در سال ۱۳۹۵ به ۶.۷ روز رسید، اما این رقم در سال ۹۶ به ۵.۴ روز دست یافتیم، درحالی که هدف پیش بینی شده دوره ۱۰ روزه برای صدور جواز تاسیس بود.
بیشتر بخوانید: بسته تسهیل فرایند واردات ارز حاصل از صادرات ابلاغ شد
وزارت صنعت در سال ۹۶ برای راهاندازی ۶ هزار طرح با پیشرفت فیزیکی بالای ۶۰ درصد هدف گذاری کرده بود که راه اندازی ۶ هزار طرح در برنامه جای گرفت.
راه اندازی ماهانه ۵۰۰ طرح از ابتدای سال ۹۶ پیش بینی شد و به شکل میانگین ۵۰۰ واحد ماهانه در سراسر کشور افتتاح شد.
وزارت صنعت در قالب طرح رونق تولید به عنوان یکی از ۴۴ تکلیف خود در چارچوب برنامههای ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی از منابع بانکها در سال ۹۵ قرار بود به میزان ۱۶ هزار میلیارد تومان به منظور رونق تولید برخوردار شود که تا پایان اسفند ۱۳۹۵ حدود ۱۷ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان جذب شد و این میزان تسهیلات برای نزدیک به ۲۴ هزار و ۵۰۰ واحد بود.
برپایه عملکرد ۹ ماهه ۹۷ بیشترین تعداد جواز تاسیس صادر شده برای استانهای سمنان و خراسان رضوی محقق شد که به ترتیب یکهزار و ۳۳۸ و یکهزار و ۲۶۱ فقره صادر شده است.
همچنین جنوب کرمان و کهگیلویه و بویر احمد به ترتیب با ۷۰ و ۹۹ فقره جواز تاسیس کمترین سهم را در این زمینه بین استانهای مختلف کشور به خود اختصاص دادند.
انتهای پیام/