یک تولیدکننده پوشاک گفت: پس از اجرای طرح برخورد با پوشاک قاچاق، میزان تولیدات داخلی، ۳۰ درصد افزایش یافته است.

برخورد با برند‌های  پوشاک قاچاق مستمر باشد/پوشاک داخلی جای خارجی‌ها را می‌گیردافشین سالاردینی، تولیدکننده و عضو هیئت مدیره اتحادیه تولید و صادرات نساجی و پوشاک ایران در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصاد و انرژی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به آثار مثبت طرح برخورد با برند‌های محرز پوشاک قاچاق در ابتدای زمستان امسال گفت: پس از اجرای طرح برخورد با پوشاک قاچاق، میزان تولیدات داخلی نسبت به مدت مشابه سال گذشته، ۳۰ درصد افزایش پیدا کرد.

سالاردینی افزود: اگر طرح برخورد با برند‌های محرز قاچاق زودتر انجام می‌شد و نهاد‌های ذی‌ربط همکاری مطلوب‌تری داشتند، میزان تولید تا ۵۰ درصد هم افزایش پیدا می‌کرد.

وی با بیان اینکه تا پیش از اجرای این طرح، ۲۷۰ نیروی کار در مجموعه‌های ما مشغول به فعالیت بودند، ادامه داد: پس از برچیده شدن بساط فروشندگان پوشاک قاچاق، توانستیم ۶۰ نفر به نیروی کار اضافه کنیم و این میزان غیر از نیرو‌هایی است که به صورت فصلی با آنها همکاری کردیم.

دولت در تهیه مواد اولیه یاری‌دهنده تولیدکنندگان باشد

این تولیدکننده پوشاک با بیان اینکه تلاطم های  ارزی دی ماه سال گذشته موجب افزایش قیمت مواد اولیه واحد‌های تولیدی شد، اظهار کرد: اگر دولت در تهیه مواد اولیه تولیدکنندگان را یاری کند، پوشاک ایرانی با قیمت پایین و با کیفیت بالا به دست مصرف‌کنندگان خواهد رسید.
 
سالاردینی با اشاره به اینکه در شرایط فعلی تولید داخلی می‌تواند پاسخگوی نیاز بازار باشد، گفت: هم‌اکنون اگر کارخانه‌های پوشاک با حداکثر ظرفیت فعالیت داشته باشند، می‌توانند افزایش ۳۰ تا ۴۰ درصدی در حوزه تولید را تجربه کرده و خلأ پوشاک خارجی که عمدتا قاچاق است را پر کنند.

وی  در پایان با بیان اینکه قیمت پوشاک تولید داخل مناسب است، گفت: با توجه به اینکه تولیدکننده داخلی از مزایایی مانند «یارانه تولید»، «هزینه پایین پرسنل» و سایر موارد بهره می‌برد، بنابراین قیمت تمام شده کالای نهایی آن کمتر از پوشاک خارجی خواهد بود.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار