به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سنندج ،هادی اسکندری با اشاره به اینکه از ابتدای سال جاری بیش از ۱۱ تن فرآورده خام دامی غیرقابل مصرف و تاریخ مصرف گذشته امحاء شده است،گفت: در قالب طرح تشدید نظارت و کنترل بهداشتی بر مراکز عرضه فرآوردههای خام دامی ،اکیپهای دامپزشکی بیجار از ۲۵ اسفندماه سال جاری طرح تشدید نظارت و کنترل بهداشتی بر مراکز عرضه فرآوردههای خام دامی آغاز و تا ۱۷ فروردین سال ۹۸ ادامه خواهد داشت.
وی افزود:در این طرح بر واحدهای توزیع و عرضه فرآوردههای خام دامی، رستورانها، غذاخوریها، خودروهای ویژه حمل فرآوردههای خام دامی و سایر اماکن توزیع فرآوردههای دامی نظارت و بازرسی خواهند شد.
رئیس شبکه دامپزشکی بیجار از شهروندان و مسافران خواست که فرآوردههای خام دامی مورد نیاز خود را از مراکز مجاز و تحت نظارت دامپزشکی تهیه و هنگام خرید به مهر و برچسب بهداشتی دامپزشکی و تاریخ تولید و انقضاء بر روی بستهبندیها توجه کنند.
اسکندری با بیان اینکه اکیپ ثابت شبکه دامپزشکی در ایام تعطیلات نوروزی در محل اداره مستقر است، گفت: شهروندان با مشاهده هرگونه تخلف با شماره تلفن گویا ۱۵۱۲ و یا تلفن ثابت ۳۸۲۲۳۹۹۱ به شبکه دامپزشکی بیجار اطلاع دهند.
انتهای پیام/م