ظفرمند عضو شورای سیاست گذاری سلامت انجمن دندان پزشکان عمومی ایران در گفتوگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: متولی واحدی در فعالیتهای آموزشی و پژوهشی در نظام سلامت برای هماهنگی برنامه کلان کشوری نداریم و همین مسئله باعث بروز چالش هایی در حوزه سلامت دهان و دندان و دیگر مباحث بهداشتی و درمان شده است.
وی ادامه داد: امروزه باید همافزایی لازم بین سازمانهای مختلف جهت اجرای سیاستهای کلان کشور در حوزه سلامت داشته باشیم و متأسفانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی کشور که در برنامه پنجم توسعه در سازمان غذا و دارو تشکیل شده است هنوز جایگاهی برای دندان پزشکی و دهان ندارد و معتقدم که برای تصمیم گیری در مورد مسائلی مانند دندان پزشکی و سلامت دهان و دندان باید از یک نفر که در این رشته تحصیل کرده است در شورای سلامت نظرخواهی انجام شود.
ظفرمند تأکید کرد: هزینه خدمات دندان پزشکی در ایران کمتر از سایر کشورهای دنیا است اما به دلیل ضعف در عملکرد بیمه و نبود هماهنگیهای لازم خدمات دندان پزشکی تحت پوشش بیمه قرار ندارد.
عضو شورای سیاست گذاری سلامت انجمن دندان پزشکان عمومی ایران اظهار کرد: شورای عالی نتوانسته بیمه سلامت دهان و دندان را در سال ۹۲ در چهلمین اجلاس بیمه سلامت کشور مصوب شده را اجرایی کند به همین دلیل خدمات دندان پزشکی در کشور تا به امروز تحت پوشش هیچ صندوق بیمهای قرار نگرفته است.
وی افزود: در کشورهای دنیا بیمه به عنوان یک اهرم قوی در حوزه درمان عمل میکند و خدمات دندان پزشکی تحت پوشش بیمه قرار گرفته است.
ظفرمند در خصوص طرح تحول گفت: طرح تحول نظام سلامت کارهای بزرگی را انجام داده است اما رویکرد بهداشت و پیشگیری از تحمیل هزینههای زیاد در حوزه سلامت را نداشته است.
عضو شورای سیاست گذاری سلامت انجمن دندان پزشکان عمومی ایران یادآوری کرد: آموزش خوب میتواند باعث ایجاد یک درمان مناسب در کشور و در حوزه سلامت شود و ما باید یک برنامه ریزی خوبی را داشته باشیم.
انتهای پیام/