اللهیار گفت: سازمان بنادر در یک سال و نیم گذشته با تمرکز بر توسعه صنعت گردشگری دریایی و اشتغال‌زایی، ۵۶ زیرساخت دریایی در شمال و جنوب کشور ایجاد کرد.

توسعه صنعت گردشگری دریایی با هدف اشتغال‌زاییبه گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از وزارت راه و شهرسازی، محمدرضا الهیار افزود: در یک سال و نیم گذشته تمرکز ویژه‌ای بر توسعه زیرساخت‌های گردشگری داشتیم و با توجه به پنج هزار و ۸۰۰ کیلومتر نوار ساحلی در کشور که چهار هزار و ۹۰۰ کیلومتر آن در جنوب است ظرفیت‌های بسیار خوبی علاوه بر بحث تجاری و شیلاتی، در گردشگری دریایی وجود دارد.

وی اظهارداشت: در همین زمینه در استان هرمزگان که بیشتر بحث مسافری و دریایی را داریم، ۵۶ زیرساخت گردشگری ایجاد شد که در قالب اسکله یا پس کرانه است تا مسافران بتوانند از دریا راحت‌تر بهره ببرند.

معاون مهندسی و توسعه امور زیربنایی سازمان بنادر و دریانوردی خاطرنشان کرد: این مساله در استان خوزستان در کارون، در استان بوشهر و همچنین در شمال کشور اتفاق افتاده و ساخت بزرگ‌ترین بندر مسافری دریایی در «چمخاله» شروع شده است، بسیاری از بنادر اوایل سال ۹۷ به بهره برداری رسیده‌اند و ۱۰ نقطه را در استان هرمزگان و سواحل آن به بهره‌برداری رساندیم.


بیشتر بخوانید: آمادگی شناور‌های کشتیرانی والفجر برای سفر‌های نوروزی


اللهیار در ادامه به فعالیت‌هایی که در شمال کشور در توسعه صنعت گردشگری انجام شده، اشاره کرد و گفت: در شمال کشور کار در بندر ترکمن در حال انجام است و در تالاب انزلی هم ساخت یک اسکله بزرگ ۴۸ متری را در نظر داریم.

وی ادامه داد: در حوزه تجاری یک واحد پول یک نفر را مشغول به کار می‌کند، اما همان پول در بحث مسافرت دریایی می‌تواند ۶ نفر را به کار بگیرد.

معاون سازمان بنادر و دریانوردی با یادآوری این که این سازمان در ورود به حوزه مسافری هیچ منفعتی را در نظر نگرفته است، تصریح کرد: سازمان بنادر و دریانوردی هیچ کجا به دلیل تاسیساتی که در بنادر ایجاد کرده یک ریال هم دریافتی نداشته و آن را جزو مسئولیت‌های اجتماعی خود می‌داند.

انتهای پیام/

ایجاد ۵۶ زیرساخت دریایی در شمال و جنوب کشور

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار