![تکذیب شایعه شمارهگذاری خودروهای مدل ۱۴۰۴ در سال جاری](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/21/20333849_545.jpg)
حسین خضری رئیس کمیته امداد امام خمینی مهاباد در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مهاباد،گفت: در شهرستان مهاباد ۶۵ هزار و ۸۵۰ خانوار زیر پوشش این نهاد هستند که از این تعداد ۳۶ هزار و ۶۹۸ خانوار مشمول عیدی بگیران است.
وی با اشاره به اینکه امسال به ۱۵۵ مددجو ۶۲۰ میلیون تومان وام ضروری (وام کارگشایی) از سقف ۱ تا ۵ میلیون تومان داده شده افزود: در این زمینه وام اشتغال هم برای کمک به خانوادههای زیر پوشش برای ۳۲۶ نفر به مبلغ ۸ میلیارد و ۹۶۰ میلیون تومان پرداخت شده است.
خضری گفت: میزان خدمات دهی کمیته امداد امام خمینی مهاباد در بخشهای مختلف امسال در مقایسه با سال ۹۶ حدود ۴۰ درصد افزایش داشت.
انتهای پیام / س خ