به گزارش خبرنگار حوزه میراث و گردشگری گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان،حوزه گردشگری نیز همچون سایر حوزههایی که برای کشورمان تعریف شده است در سال ۱۳۹۷ بستر وقوع اتفاقات متعددی بود. یکی از این اتفاقات با نام پروژه تبریز ۲۰۱۸ شناخته میشد. این رخداد حوزه گردشگری زمانی مطرح شد که شهر ۵ هزار ساله تبریز در نهمین اجلاس کارشناسان ارشد و وزیران گردشگری کشورهای عضو سازمان همکاریهای اسلامی بهعنوان پایتخت گردشگری کشورهای اسلامی در سال ۲۰۱۸ برگزیده شد.
پروژه تبریز ۲۰۱۸ در پنجم اردیبهشت سال گذشته به صورت رسمی در شهر تبریز افتتاح شد و رئیس جمهور در مراسم افتتاحیه آن گفت: در تبریز صنعتگران و تجار ماهری حضور دارند و هرکس به این شهر سفر کند، میتواند بیاموزد و یاد بگیرد. این شهر تاریخی و زیبا میتواند قطب گردشگری کشورهای همجوار از قبیل ترکیه و منطقه قفقاز شود.
افتتاح پروژه همدان ۲۰۱۸ رخداد دیگری بود که حوزه گردشگری در سال ۱۳۹۷ آن را تجربه کرد. استان همدان در سال ۲۰۱۸ در میان ۳۴ شهر آسیایی دیگر به عنوان پایتخت گردشگری این قاره مطرح شد و در سال گذشته میزبان وزرای گردشگری ۳۴ کشور آسیایی و بیش از ۵۰۰ عضو وابسته به سازمان جهانی گردشگری بود.
پروژه همدان ۲۰۱۸ در تاریخ ۵ شهریور سال ۱۳۹۷ افتتاح شد و همزمان با آن هفت پروژه گردشگری متشکل از تعدادی هتل و اقامتگاه بومگردی به ارزش ٦١ میلیارد تومان در همدان افتتاح شدند.
تغییر معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری یکی دیگر از اتفاقاتی است که در سال گذشته در حوزه گردشگری رخ داد. ولی تیموری در مهر ماه سال ۱۳۹۷ جایگزین محمد محب خدایی شد و روی کرسی معاونت گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری نشست.
در مراسمی ۵۲۷ پروژه گردشگری به مناسبت دهه فجر با حضور علیاصغر مونسان و به صورت همزمان و از طریق ویدئو کنفرانس در ۳۱ استان کشور افتتاح شدند.
رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در حاشیه این مراسم به ورود بیش از شش میلیون گردشگر در سال ۱۳۹۷ به کشور اشاره کرد و گفت: ورود این تعداد گردشگر، برای کشور حدود هشت میلیارد دلار ارز آوری داشته است.
انتهای پیام/