دانشمندان تاکید دارند برخی ابزار و وسایل نباید وارد اتاق خواب شوند چرا که اتاق خواب فضایی برای استراحت و آرامش است و برخی کارها را نباید در اتاق خواب انجام دهید، در این گزارش به برخی از آنها اشاره میکنیم البته اگر شرایط ممنوعیت ورود برخی از ابزار به اتاق خواب را نداشتید سعی کنید این وسایل را هرگز به رختخواب خود نبرید.
اگر واقعا میخواهید اتاق خواب خوب و آرام بخشی داشته باشید تلفن همراه را در اتاق خواب قرار ندهید، چرا که افزون بر فرکانسهای تلفن همراه، استرسهای موجود در شبکههای اجتماعی نیز آرامش و خواب شما را بر هم میزنند.
بر اساس تحقیقات آژانس بین المللی تحقیقات سرطان، فرکانس RF تلفنهای همراه به عنوان عامل سرطان زا شناخته شده است، اما برخی تحقیقات هنوز این مسئله را ثابت نکرده اند اما برای احتیاط توصیه میشود که تلفن همراه را در اتاق خواب قرار ندهید.
افزون بر این نور آبی که از تلفنهای همراه منتشر میشود، میتواند در طول زمان ما به مغز ما آسیب وارد کند و الگوهای خواب را به هم میریزد.
مشابه تلفنهای همراه، تلویزیون در اتاق خواب میتواند عامل حواس پرتی باشد خواب شما را بهم بریزد و مانند تلفنهای همراه نور آبی تلویزیون میتواند چرخه خواب را مختل کند.
غذا خوردن در رختخواب افزون بر تقویت حس تنبلی میتواند آلودگی و میکروب را به رختخواب شما منتقل کند، همچنین اغلب افراد در حین کار با تلفن همراه یا تماشای تلویزیون در رختخواب دراز میکشند که این مسئله خود عامل سوء هاضمه محسوب میشود.
همچنین خوردن غذا در رختخواب ذهن شما را از از خواب دور میکند و چرخه خواب شما مختل میشود.
باید توجه داشته باشید هرگز ظروف کثیف غذا در اتاق خواب باقی نماند چرا که عامل تجمع میکروب میشود و عامل ابتلا به بیماری در اتاق خواب خواهد بود.
اگر این امکان وجود دارد که میزکار را در اتاق دیگری قرار دهید، میز کار را به اتاق خواب خود راه ندهید چرا که فضای کار و استراحت تا حد امکان باید از هم جدا باشند.
حیوانات خانگی میتوانند میکروب ها، ککها یا حشرات موذی را به رختخواب منتقل کنند و سلامت شما را به خطر بیندازند از طرفی اتاق خواب محل نگهداری لباس هاست و امکان انتقال میکروبها و حشرات زیر به البسه وجود دارد، برای همین از ورود حیوانات به اتاق خواب جلوگیری کنید.
یکی دیگر از عوارض ورود حیوانات خانگی به اتاق خواب این است که حیوانات میتوانند با ایجاد سر و صدا باعث اختلال در خواب شما شوند.
بخش طب خواب دانشکده پزشکی هاروارد، توصیه میکند که در هر ده سال، تشک خود را تعویض کنید، بالش شما نیز باید با سبک خواب شما منطبق باشد و یکی از مهمترین موضوعات تاثیرگذار در کیفیت خواب ارتفاع بالش و نرمی و سفتی تشک است.
منبع: readerdigest
انتهای پیام/