اصغر سلیمی نماینده مردم سمیرم در مجلس شورای اسلامی، به خبرنگار حوزه میراث و گردشگری گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره تأثیر برگزاری نمایشگاه صنایع دستی بر رونق این هنر گفت: قطعاً مردم ما احتیاج دارند که از دسترنج فرزندان خود استفاده کنند؛ نمایشگاههایی مثل سی و یکمین نمایشگاه ملی صنایع دستی، فرصت مناسبی هستند که مردم با صنایع دستی استانها و شهرهای مختلف کشورشان آشنا شوند. با توجه به اینکه الان دنیا، دنیای ماشینی شده و مردم دوست دارند به سنتهای قدیمی و اصل خودشان برگردند، به نمایشگاهها میآیند و این نمایشگاهها باعث میشود خاطراتی که مردم با صنایع دستی خودشان و تولیدات پدرانشان دارند، زنده شود.
وی افزود: امروزه با وجود تحریمهای موجود و پیش رو باید صادرات غیر نفتی در اولویت قرار بگیرد. یکی از اولویتهای اساسی بحث صنایعدستی و شناساندن مناطق مختلف گردشگری کشورمان است. امیدواریم زمانی برسد که اولویت و صادرات اولیه ما صنایع دستی باشد. این امر هم بحث اشتغالزایی دارد و هم میتوانیم گذشته خودمان را احیا کنیم. علاوه بر این فرصتی به دست میآید که دنیا ما را به خاطر گذشتهها و تاریخ کهنمان بشناسد و کشورهایی که جدیداً ساخته شدهاند و قدمتشان به ۴۰۰ یا ۵۰۰ سال هم نمیرسد، بفهمند که تمدن ما قدمت زیادی دارد.
نماینده مردم سمیرم در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: باید از تولیدکنندگان و هنرمندان عرصه صنایع دستی حمایت کنیم؛ اگر این هنرمندان حمایت و بیمه شوند و تسهیلات خوبی در اختیارشان قرار بگیرد، هنرهای اصیلی که در حوزه صنایع دستی تعریف شده تداوم خواهند داشت و فرصت مناسبی برای تأمین منافع کشورمان خواهند بود.
سلیمی تصریح کرد: طرحی در مجلس بررسی میشود که طرح تبدیل سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری به وزارتخانهای با همین عنوان است. سه بخش میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در این طرح دیده شده و طرحی است که در مواد آن به حمایت از هنرمندان و توجه به تولیدات صنایع دستی و مناطق گردشگری توجه شده است. ان شاءالله اگر بحث وزارتخانه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در مجلس تصویب شود، خیلی از مسائل و مشکلات موجود در حوزههای میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری برطرف خواهد شد. اگر دولت و هنرمندان نیز طرحی داشته باشند و آن در اختیار ما قرار دهند، در مجلس بررسی میکنیم.
انتهای پیام/