دبیر جامعه ایمانی مشعر گفت: مداحان باید نسبت به تقویت بنیان خانواده‌ها و به خصوص ترویج طهارت در میان جوانان اهتمام جدی داشته باشند.

به گزارش حوزه قرآن و عترت  گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از جامعه ایمانی مشعر، مهدی سلحشور ظهر امروز در دومین نشست صمیمانه جمعی از ستایشگران جوان آستان اهل‌بیت(ع) که در سالن جلسات ساختمان قرارگاه خاتم‌الاوصیا برگزار شد، با اشاره به اینکه جنگ تمام عیار دشمن در شرایط فعلی کشور برای هیچ فردی پوشیده نیست، اظهار کرد: برخی به جنگ بی‌توجه هستند و اسلحه‌ای ندارند اما برخی دیگر هم که اسلحه‌ای دارند از آن استفاده نمی‌کنند یا تیرهای خود را به هدف نمی‌زنند.

مداحان نسبت به تقویت بنیان خانواده اهتمام جدی داشته باشند

وی بر لزوم حرکت منسجم نیروهای انقلابی در عرصه‌های مختلف تاکید کرد و افزود: در شرایط فعلی مهم‌ترین چالش‌های کشور باید با استفاده از رهنمودهای رهبر معظم انقلاب شناسایی شود و همه نیروهای انقلابی در کنار یکدیگر به سمت هدف مورد نظر حرکت کنند.

دبیر جامعه ایمانی مشعر با بیان اینکه به تعبیر رهبر انقلاب اسلامی از جمله اهداف انقلاب ایجاد دنیای مؤمن، امن و سالم است، عنوان کرد: بر اساس فرمایشات ایشان مداحان باید به دنبال هدف انقلاب اسلامی باشند و در این راستا دغدغه و اهتمام ویژه داشته باشند.

وی خاطرنشان کرد: اینکه رهبر انقلاب اسلامی در این سال‌ها به صورت مستمر به موضوع اقتصاد مقاومتی تاکید داشته‌اند نشان از اهمیت این موضوع است که اگر به این رهنمودها به شیوه مطلوب توجه شده بود دچار مشکلات اقتصادی فعلی نمی‌شدیم.

سلحشور از تلاش دشمن برای از بین بردن بنیان خانواده یاد کرد و گفت: همانطور که رهبر انقلاب اسلامی فرمودند مداحان باید نسبت به تقویت بنیان خانواده‌ها و به خصوص ترویج طهارت در میان جوانان اهتمام جدی داشته باشند که این امر بهترین روش برای حفظ انقلاب اسلامی است.

وی رسیدن به نتیجه را نیازمند تعریف عملیات و هدف مشترکی برای نیروهای انقلابی دانست و مطرح کرد: در شرایط فعلی باید به دنبال هم‌گرایی و انسجام نیروهای انقلابی باشیم تا بتوانیم به نتیجه مورد نظر برسیم.

مداحان نسبت به تقویت بنیان خانواده اهتمام جدی داشته باشند

بهمن مشکینی:مداحان مردم را به تقویت ارتباطات اجتماعی دعوت کنند

بهمن مشکینی سرمایه اجتماعی را برآیند ارتباطات اجتماعی خواند و اظهار کرد: اعتماد، رضایت، مشارکت و نشاط معیارهای سنجش سرمایه اجتماعی است که اگر این معیارها در جامعه مشاهده نشود با بحران روبرو خواهیم بود.

وی اضافه کرد: هرگاه سرمایه اجتماعی در جامعه‌ای بالا باشد آسیب‌های اجتماعی نیز کاهش خواهد یافت اما اگر این سرمایه اجتماعی کاهش یابد آسیب‌های اجتماعی افزایش خواهد یافت.

این کارشناس آسیب‌های اجتماعی با بیان اینکه سرمایه اجتماعی در سطوح خرد، میانی و کلان اندازه‌گیری می‌شود، عنوان کرد: به غیر از درون خانواده‌ها، سرمایه اجتماعی در ایران با چالش‌های مختلفی روبرو است که باید به این چالش‌ها توجه داشته باشیم.

وی با اشاره به اینکه افزایش آسیب‌های اجتماعی موجب ضربه‌زدن به بنیان‌های فکری می‌شود، تصریح کرد: به فرموده رهبر معظم انقلاب تهاجم فرهنگی از زمان رضاخان دنبال شده و بنیان‌های فکری و عقیده مردم را هدف گرفته است که اگر بنیان فکری افراد آسیب ببیند، این آسیب در آینده به عرصه‌های امنیتی و سیاسی نیز کشیده می‌شود.

مشکینی از ضعیت طلاق در ایران به‌عنوان یکی از آسیب‌های مهم اجتماعی یاد کرد و گفت: کاهش فاصله زمان ازدواج و طلاق یکی از پدیده‌هایی است که در این سال‌ها اوج گرفته و منجر به پدیدآمدن آسیب‌های مختلف اجتماعی در ایران شده است.

وی با بیان اینکه مشکلات و فقر اقتصادی موجب افزایش نارضایتی و آسیب‌های اجتماعی می‌شود، مطرح کرد: مهم‌ترین موضوع در ایران، موضوع خانواده است به همین علت تامین اقتصاد خانواده یکی از مهم‌ترین اولویت‌های نظام است و در این خانواده نیز مهم‌ترین عنصر زن است که باید جایگاه آن به صورت ویژه مورد توجه قرار گیرد.

مداحان نسبت به تقویت بنیان خانواده اهتمام جدی داشته باشند

این پژوهشگر دانشگاهی از تبعیض به‌عنوان ریشه فساد نام برد و گفت: اقشار مختلف در جامعه اسلامی باید به موضوع عدالت توجه داشته باشند تا در کنار یکدیگر بتوانند این آموزه دینی را در جامعه پیاده‌سازی کنند.

وی رفع مشکلات را نیازمند پیوستگی مردم دانست و عنوان کرد: جامعه مؤمن باید ارتباطات اجتماعی خود را در سختی و آسانی با یکدیگر مستحکم کنند و مداحان به‌عنوان صاحبان منبر باید مردم با را به تقویت ارتباطات اجتماعی و حفظ بنیان خانواده دعوت کنند.

مشکینی با اشاره به اینکه استعمار برای فردگرایی افراد توطئه‌های مختلفی را دنبال کرده است، مطرح کرد: انقلاب اسلامی نوید جامعه‌سازی مجدد را می‌داد اما برخی از افراد در ابتدای دهه 60 مسیری که رهبری و امثال شهید بهشتی به دنبال آن بودند را تغییر دادند به همین علت به دولت‌سازی مجدد رسیدیم نه جامعه‌سازی، درحالی‌که ما باید به دنبال جامعه‌سازی و تقویت ارتباطات مردم باشیم که موجب رسیدن به موفقیت می‌شود.

سعید قاسمی:هیأت‌ها به سمت محرومیت‌زدایی حرکت کنند

سردار سعید قاسمی با اشاره به اینکه فرود و فرازها برای نظام اسلامی عبرت‌آموز بوده است، اظهار کرد: اکنون در آستانه چهل سالگی انقلاب اسلامی هر چند به سن بلوغ رسیده‌ایم اما نتوانسته مستندسازی مورد نیاز را برای انتقال تجربیات مورد نیاز به نسل‌های آینده را به شیوه مطلوب رقم بزنیم.

وی با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب پدیده خارق‌العاده و نمونه در مدیریت جامعه است، اضافه کرد: ایشان در عرصه‌های مختلف دستورات مورد نیاز را به مردم و مسئولان ارائه کرده‌اند که اگر به آن عمل می‌کردیم بسیار فراتر از جایگاه فعلی بودیم.

این یادگار هشت سال دفاع مقدس از هیأت به‌عنوان برترین مجموعه برای تربیت نسل انقلابی و مذهبی یاد کرد و گفت: فقط مسجد و هیأت در شرایط فعلی می‌توانند مروج فرهنگ ایثار و شهادت باشد و در این میان مداحان و سخنرانان نقش برجسته‌ای را بر عهده دارند.

وی از گریه و شور به‌عنوان لازمه کار مداحی نام برد و تصریح کرد: موضوع اصلی که باید مورد توجه صاحبان منبر قرار گیرد ارتقای سطح شعور و فهم مخاطبان است که می‌تواند منجر به تربیت درست و دینی شود.

مداحان نسبت به تقویت بنیان خانواده اهتمام جدی داشته باشند

قاسمی با اشاره به اینکه هدایت بخشی از مردم جامعه در اختیار هیأتی‌ها قرار دارد، خاطرنشان کرد: در شرایط فعلی نه فقط باید از ظرفیت‌های در اختیار به شیوه مطلوب استفاده کنیم بلکه باید با گسترش خدمات اجتماعی به دنبال توسعه ظرفیت‌ها و بسترهای ارتباطی خود با مردم باشیم.

وی خاطرنشان کرد: هیأت‌ها و انقلابیون باید به سمت محرومیت‌زدایی و خدمات اجتماعی حرکت کنند و در این راستا فعالیت‌ها نباید فقط به عرصه‌های عمرانی و مادی محدود شود چراکه برخی از محرومیت‌ها فرهنگی، علمی و اجتماعی است.

قاسمی از گسترش مشکلات اجتماعی و نفوذ آن به در میان خانواده‌های جامعه یاد کرد و گفت: اگر مردم در هیأت‌ها گره‌گشایی از مشکلات را مشاهده کنند به صورت فعال‌تر در این مجموعه‌ها نه فقط حضور خواهند یافت بلکه مشارکت‌های بیشتری نیز خواهند داشت.

این چهره جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی یادآور شد: آفت‌های فرارو مداحان بسیار پرمخاطره است و گذر کردن از این آفت‌ها نیازمند افرادی است که ایمان و تقوای بالایی داشته باشند.

 

انتهای پیام/

برچسب ها: جوانان ، ازدواج
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار