به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
مشهد ، علی رضا رزم حسینی استاندار خراسان رضوی در جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی خراسان رضوی که به منظور امضای تفاهم نامه معینهای اقتصادی شهرستان تربت حیدریه برگزار شد، گفت: اطمینان دارم که با عنایت امام رضا (ع)، همت مردم و خدمت صادقانه دستگاههای حاکمیتی اعم از دولتی و قضایی، مدل
مثلث اقتصادی در خراسان رضوی نتایج درخشانی خواهد داشت.
وی تصریح کرد: هدف مثلث توسعه اقتصادی این است که نظام اداری فرسوده دولت و بروکراسی نحس اداری که مجاهدان اقتصادی را در مسیر اشتغال زایی و تحقق سیاستهای اقتصاد مقاومتی با مشکل مواجه کرده است، دور بزند.
استاندار خراسان رضوی با بیان اینکه نظام اداری فرسوده مانع توسعه اقتصادی کشور است، گفت: با اجرای مدل مثلث توسعه اقتصادی تاحدودی تمرکزگرایی خودخواهانه در نظام اداری کشور مرتفع و با ایجاد وحدت رویه در بین ارکان حاکمیت در استان، مانع دعواهای سیاسی و جناحی و در نتیجه عقب افتادگی اقتصادی خواهد شد.
رزم حسینی افزود: برای همه سلایق و جناحهای سیاسی احترام قائل هستیم، اما باید توجه داشت که در شرایط جنگ اقتصادی، فعالیتهای جناحی باید به دور از خودخواهیهای سیاسی، بر سر توسعه و پیشرفت اقتصادی و بهبود معیشت مردم باشد.
وی تصریح کرد: نباید شرایط را به گونهای فراهم کرد که هر جناحی در عرصه انتخابات پیروز شد، به دنبال قلع و قمع مدیران دولتی باشد. هر فردی در دوران انتخابات میتواند از سلیقه سیاسی خود حمایت کند، اما پس از انتخابات، همه باید در مسیر توسعه و آبادانی کشور تلاش کنیم.
استاندار خراسان رضوی یکی از دلایل عدم دستیابی به پیشرفت و توسعه اقتصادی در کشور را نداشتن فرهنگ اقتصادی برشمرد و گفت: علمای دین و ائمه جمعه وظیفه دارند که نهضت فرهنگ اقتصادی را در اقصی نقاط استان خراسان رضوی ترویج دهند تا مردم در مسیر اجرای مدل مثلث توسعه اقتصادی با دستگاههای حاکمیتی و سرمایه گذاران همراه شوند.
رزم حسینی با بیان اینکه اقتصاد ضعیف مانع پیشرفت است، افزود: وقتی که اقتصاد کشور ضعیف باشد، مردم مجبور میشوند که برای تامین گوشت مورد نیاز خود، در صفهای طولانی منتظر بایستند؛ چرا آمریکا به خود اجازه میدهد که جمهوری اسلامی ایران را تحریم کند؟ به این دلیل که اقتصاد کشور قدرتمند نیست.
وی تصریح کرد: سیاسیترین کار در آغاز دهه پنجم انقلاب، تلاش در جهت بهبود وضعیت معیشت مردم و دستیابی به توسعه اقتصادی است. جوانان تحصیل کرده چه گناهی کرده اند که همیشه باید دعواهای سیاسی ما را شاهد باشند.
استاندار خراسان رضوی گفت: مثلث توسعه اقتصادی روی همه دعواهای سیاسی خط بطلان میکشد بنابراین توسعه و پیشرفت اقتصادی از این پس اولویت و برنامه اصلی دستگاههای حاکمیتی در استان خراسان رضوی خواهد بود تا زمینه توانمندسازی مردم و بهبود معیشت آنها فراهم شود.
رزم حسینی با بیان اینکه ائمه جمعه در حوزه اجرای مدل مثلث توسعه اقتصادی هیچ دخالتی نخواهند داشت، افزود: علمای دین و امامان جمعه وظیفه دارند که در حوزه اقتصادی، مروج فرهنگ اقتصاد مقاومتی در جامعه باشند.
وی تصریح کرد: اقتصاد مقاومتی به هیچ عنوان رویکرد دولتی ندارد که بخواهیم در قالب ابلاغیه و بخش نامه زمینه تحقق آن را فراهم کنیم بلکه به فرموده مقام معظم رهبری رویکرد این سیاست ها، مردمی است و باید از ظرفیتهای مردم در مسیر پیشرفت و توسعه استفاده کرد.
استاندار خراسان رضوی گفت: چرا فقط ۵۲ درصد منابع خراسان رضوی باید در داخل استان مصرف شود و مابقی به خارج استان منتقل شود؟ منابع مالی خوبی داریم، اما متاسفانه برای استفاده از این ظرفیت برنامه ریزی دقیق انجام نمیدهیم. به طور مثال انسان عاقل از آب به عنوان یک ثروت بین نسلی به صورت غرغابی در حوزه کشاورزی استفاده نمیکند.
رزم حسینی با بیان اینکه بیکاری ریشه عمده آسیبهای اجتماعی است، افزود: در صورت ایجاد اشتغال برای افراد در مناطق محروم میتوان ضمن بهبود شاخصهای امنیتی، آسیبهای اجتماعی را کاهش داد و با بسیاری از مشکلات در حوزه فرهنگی مقابله کرد.
وی با تاکید بر اینکه ما از مجاهدان اقتصادی که ریسک سرمایه خود را میپذیرند تا برای جوانان اشتغال ایجاد کنند، حمایت میکنیم، تصریح کرد: دولتیها بابت شرایط موجود نگرانی ندارند، چون ابتدای ماه حقوق شان واریز میشود و این کارآفرینان هستند که بابت بیکار شدن جوانان و توقف چرخ اقتصاد کارخانههای خود نگرانی دارند.
استاندار خراسان رضوی گفت: رشوه خواری نظام اداری کشور را اذیت میکند؛ اگر مردم محرم هستند، باید این واقعیتها را به مردم گفت. این تصور که طرح چنین مباحثی باعث تضعیف انقلاب میشود، کاملا نادرست است. آیا شهدا رفتند که آسیبهای اجتماعی افزایش یابد از خود گذشتگی کردند که ۸ هزار نفر بیکار در شهرستان تربت حیدریه وجود داشته باشد؟ بدون شک شهدا ایثار کردند که مردم در آسایش زندگی کنند.
رزم حسینی افزود: حق نداریم ذخایر معدنی را تخلیه کنیم و گودالهای ۷۰۰ متری برای آیندگان برجای بگذاریم درحالی که مردم ساکن در اطراف این معادن در محرومیت به سر برده و زمینه اشتغال فرزندان آنها فراهم نباشد.
وی تصریح کرد: از این پس اگر معادن دولتی و خصولتی بخواهند مناقصهای برگزار کنند باید با در نظر گرفتن سیاستهای اقتصاد مقاومتی و در راستای کمک به اقتصاد و معیشت مردم منطقه باشد.
انتهای پیام//ج.ر
مثلث توسعه اقتصادی بروکراسی اداری را دور میزند