به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
مشهد ، غلامرضا غیور متخصص طب سنتی ایرانی و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: باید توجه داشت یون مس از طریق برخی غذاها براحتی جذب شده و هیچ نیازی به جذب یون مس از طریق
ظروف مسی نیست.
وی تصریح کرد: همچنین از دیدگاه طب ایرانی جهت جلوگیری از واکنش ظروف مسی با مواد غذایی توصیه شده که حتما از ظروف مسی قلع اندود شده استفاده شود، زیرا این لایه قلع تا حد بسیار زیادی از واکنش مس با مواد غذایی و ایجاد
مسمومیت جلوگیری میکند.
متخصص طب سنتی ایرانی گفت: در ظروفی که لایه پوششی آنها از بین رفته نباید پخت و پز کرد، زیرا جذب زیاد یون مس سبب مسومیت مس شده که علائم آن تهوع، استفراغ و اسهال است همچنین مس اضافی در کبد ذخیره شده و باعث از کارافتادن کبد و در نهایت مرگ خواهد شد.
انتهای پیام//م. ن
ظروف مسی درمان کننده کم خونی نیستند