به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از خبرگزاری فرانسه، برنی سندرز، سناتور دموکرات ایالت ورمونت پویش انتخاباتی خود را برای به دست آوردن نامزدی حزبش در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا آغاز کرد.
سندرز هفتاد و هفت ساله که خود را دموکراتی سوسیالیست میداند، در سال دو هزار و شانزده نیز تلاشی ناکام برای ریاست جمهوری داشت که انگیزههای زیادی را در نسل جوان آمریکا برانگیخته بود.
وی در شروع مراسم اعلام حضور خود در میان نامزدهای حزب دموکرات گفت: «ما در برههای حساس و خطرناک از تاریخ آمریکا به سر میبریم، ما در برابر رئیسجمهوری قد علم میکنیم که یک دروغ گوی روانی، یک متقلب، نژادپرست، جنسیتگرا، بیگانه ستیز و کسی است که مردمسالاری آمریکا را تضعیف میکند و کشور را در مسیر خودکامگی پیش میبرد.»
وی افزود: «حال بیش از هر زمان دیگر نیازمند هدایت گری هستیم که به جای ایجاد تفرقه، ما را متحد سازد.»
این سناتور دموکرات با اشاره به سیاستهایی که در برنامه تبلیغاتی خود دنبال میکند، برنامههایی همچون "بهداشت و درمان برای همه، افزایش حداقل دستمزد و مقابله با تغییرات آب و هوایی، گفت: «پویش ما برای گذار کشورمان و ایجاد دولتی است که براساس اصول عدالت اقتصادی، اجتماعی، نژادی و محیط زیستی باشد.»
سندرز وعده داد اقداماتی جدی علیه گروههای دارای منافع خاص از جمله وال استریت، شرکتهای بیمه بهداشت و مجتمعهای نظامی صنعتی که بر زندگی اقتصادی و سیاسی در آمریکا چیره شده اند، بردارد.
ترامپ در واکنش به اخبار ورود سندرز به این رقابتها گفته است از ورود وی به این رقابتها استقبال میکند. خیلیها در این رقابت شرکت میکنند، ولی در نهایت یک نفر برنده میشود و من امیدارم بدانید که این یک نفر کیست. ستاد ترامپ با رد کردن سیاستهای سندرز گفته است در حالی که دمکراتها از سیاستهای سندرز استقبال کرده اند، مردم آمریکا روی خوشی به آنها نشان نمیدهند.
در حال حاضر سندرز با حمایت مردمی گستردهای روبرو شده است. وی در ۲۰۱۶ نیز با استقبال بسیار گسترده مردمی روبرو بود، ولی در نهایت رقابت را به هیلاری کلینتون باخت.
سندرز درباره انتقادهایی که از سیاستهای اعلام شده اش میشود گفت: «به ما میگویند سیاستهایی مانند بهداشت و درمان برای همه، افزایش حداقل دستمزد به پانزده دلار در هر ساعت یا رایگان شدن هزینه تحصیلات دانشگاهی بسیار افراطی هستند، ولی در حال حاضر اینها سیاستهایی هستند که بیش از هر زمان دیگر با حمایت اکثریت مردم آمریکا همراهند. ما در کنار همدیگر در ۲۰۱۶، انقلابی سیاسی به راه انداخته ایم و اکنون زمان آن رسیده است که این انقلاب را با اجرای این دیدگاه که برایش مبارزه میکنیم، کامل کنیم.»
سندرز برای به دست آوردن نامزدی حزب دموکرات باید با نامزدهای بسیاری دیگری از جمله با الیزابت وارن، کامالا هریس، ایمی کلوبوچار و کریستن گیلیبرند مبارزه کند. نظرسنجیهای اولیه حاکی از پیشتازی سندرز در میان نامزدهای دیگر است و جو بایدن، معاون رئیس جمهور سابق آمریکا نیز که هنوز تصمیمی برای ورود به عرصه انتخابات نگرفته است، در رده بعدی قرار دارد.
انتهای پیام/