حجت الاسلام لک زایی از برگزاری همایش امام علی (ع) الگوی عدالت و معنویت برای جهان امروز در روز ۱۶ اسفندماه در آستانه ولادت امام علی (ع) خبر داد.
به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازقم،حجتالاسلام و المسلمین نجف لک زایی رئیس پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه استان قم با اشاره به برگزاری همایش بین المللی امام علی (ع) الگوی عدالت و معنویت برای جهان امروز گفت: این همایش در اسفندماه سال جاری به همت پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی به مناسبت هزار و چهارصدمین سالگرد شهادت امام علی (ع) برگزار میشود.
رئیس پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی افزود: هدف همایش امام علی (ع) الگوی عدالت و معنویت برای جهان امروز ارائه راهکار مناسب برای حل تعارضهای منطقهای و بین المللی براساس سیره امام علی (ع) است.
وی ادامه داد: زمان برگزاری همایش امام علی (ع) الگوی عدالت و معنویت برای جهان امروز روز ۱۶ اسفندماه در آستانه ولادت امام علی (ع) در شهر قم است. شناخت و تبیین علمی و روشمند سیره امام علی (ع) در دو بعد عدالت و معنویت و ارائه الگوی مناسب به جامعه امروزی به ویژه در موضوعات حکمرانی عادلانه، حقوق انسانی و عدالت اجتماعی از جمله اهداف برگزاری این همایش است.
وی بیان کرد: تلاش برای بسط اندیشههای امام علی (ع) در سطح جهان به صورت کاربردی از اهداف دیگر همایش است و در همایش به دنبال ارائه بحثهای نو هستیم.
لک زایی با اشاره به محورهای همایش امام علی (ع) الگوی عدالت و معنویت برای جهان امروز عنوان کرد: امام علی (ع) و حکمرانی عادلانه، امام علی (ع) و حقوق انسانی، معنویت علوی و دنیای امروز، امام علی (ع) و عدالت اجتماعی از جمله محورهای این همایش است.
رئیس پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی گفت: به دنبال تدوین درسنامه از مقالات برتر همایش امام علی (ع) الگوی عدالت و معنویت برای جهان امروز پس از نهایی شدن هستیم، چنین کاری را پیش از این در همایش سیره سیاسی پیامبر اعظم (ص) انجام دادیم.
وی با بیان اینکه ۲۷۰ مقاله فارسی و ۳۵ مقاله عربی به دبیرخانه همایش رسیده است ادامه داد: ۳۳ مقاله به عنوان مقالات برتر در چهار پنل در همایش امام علی (ع) الگوی عدالت و معنویت برای جهان امروز ارائه و نقد میشود.
وی اضافه کرد: برنامه همایش از ۹ صبح شروع میشود و تا ساعت ۱۷:۳۰ ادامه خواهد پیدا کرد. در مراسم اختتامیه آن از حضور و سخنرانی حجتالاسلام و المسلمین حسین انصاریان استفاده میشود و تلاش داریم که سخنران مراسم افتتاحیه هم یکی از مراجع تقلید باشد.
لک زایی برخی از مقالات همایش امام علی (ع) الگوی عدالت و معنویت برای جهان امروز را سفارشی دانست وبیان کرد: مقالاتی را به برخی از اساتید برجسته داخلی و خارجی سفارش دادیم که این مقالات از سطح علمی بالاتری نسبت به مقالات دریافتی خواهند بود.
وی ادامه داد: رویکرد دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم در خصوص همایشها تغییر کرده است و به دنبال برگزاری همایشهای علمی با استانداردهای بین المللی در این نهاد هستیم.
رئیس پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی یادآورشد: همایش امام علی (ع) الگوی عدالت و معنویت برای جهان امروز تاکنون ۶ پیش نشست داشته است و ۲۰ مرکز با این همایش در برگزاری آن مشارکت داشتند که از جمله این مراکز میتوان به دانشگاه قم، سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی اشاره کرد و مشارکت این نهادها موجب ارتقای سطح همایش شده است.
انتهای پیام/ح