به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از بوشهر، فرماندار دشتی در این آیین گفت: این اقامتگاه برای ۲۵ گردشگر در هر شب ظرفیت دارد و راه اندازی این اقامتگاه با سرمایهگذاری بخش خصوصی و همکاری دهیاری روستا صورت گرفته، است.
عبدالله نادری افزود: اکنون مراکز بوم گردی در روستاهای فقیه حسنان، کردلان و حسین زایری در دشتی راه اندازی شده است.
وی ادامه داد: واقع شدن روستای جبری دشتی در کنار امام زاده سلطان پیر هاشم، مسجد منحصر به فرد احشام قائدی ها، اثر باستانی کلات یا آتشکده مُند، کلوتهای مُند ظرفیت بسیار بزرگی برای جذب گردشگران داخلی و خارجی دارد و زمینه اشتغال ساکنان این روستا را فراهم خواهد کرد.
روستای جبری شهرستان دشتی با ۱۰۰ نفر جمعیت در ۱۱۰ کیلومتری جنوب بوشهر واقع است.
شهردار خورموج در جلسه هماهنگی سفرهای نوروزی شهرستان دشتی گفت: در ایام نوروز شهرداری و شورای شهر خورموج تور گردشگری برای گردشگران، میهمانان نوروزی و شهروندان برای بازدید از مناطق گردشگری داخل و حومه شهر خورموج راه اندازی خواهد کرد.
احمد شیخیانی افزود: این تورها برای بازدید از آثار تاریخی و میراث فرهنگی و جاذبههای طبیعی شامل قلعه محمد خان، حسینیه میرزا، مسجد جامع، بافت قدیم شهر خورموج، بقعه میرارم، بوستان بزرگ مفتون، عمارت شیرینه، تفرجگاه بنگه، کلات مند، کلوتهایمند و چاوشی، حسینیه رئیس محمد و مسجد جامع درازی، قلعه دختر لاور ساحلی، منطقه گردشگری دریایی لاور ساحلی، گنبد نمکی و اقامتگاه بوم گردی و گردشگری روستاهای بحیری، فقیه حسنان و جبری از نقاط گردشگری پیش بینی شده است.
وی بیان کرد: برگزاری جشنواره نوروزی به مدت پنج شب در کنار میدان خالوحسین برای استفاده گردشگران، میهمانان نوروزی و شهروندان از دیگر برنامههای شهرداری و شورای شهر خورموج در نوروز ۹۷ است.
شیخیانی از مدیریت میراث فرهنگی استان خواست جاذبههای گردشگری عمارت شیرینه و بنگه و آسیابهای آبی شرق خورموج را بهسازی و ساماندهی کنند تا زمینه جذب بیشتر گردشگران در دشتی فراهم شود.
شهر خورموج مرکز شهرستان دشتی با ۴۱ هزار نفر جمعیت در ۸۰ کیلومتری جنوب بوشهر واقع است.
انتهای پیام/ک