نخود فرنگی غنی از ویتامینها، فیبرها و آنتی اکسیدانها هستند که بدن ما را سالم نگه میدارد و خطر سرطان را کاهش میدهد.
به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران، در این گزارش جدیدترین دانستنیهای روز پزشکی که هر روز با آن سر و کار دارید، را دنبال میکنیم.
زخم پستان بسیار دردناک است، حتی اگر شما شیردهی را در پوزیشنهای صحیح هم انجام دهید در روزهای ابتدایی تولد بدلیل بزرگ شدن نوک سینه، زخم میشود، برای بهبود آن یک پیاز را برش بزنید و پس از شیردهی روی نوک سینه قرار دهید و آن را بپوشانید، در شیردهی بعدی اگر نوزاد تمایلی به تغذیه نداشت و بوی پیاز سینه او را اذیت کرد سینه را بشویید سپس به نوزاد شیر دهید، پیاز تاثیر فوق العادهای در ترمیم زخمهای عمیق دارد، برای درمان زخمها مانند آنتی بیوتیک عمل میکند و زخم را ضدعفونی میکند.
مورینگا گیاهی است که گرسنگی را کاهش میدهد و میتواند از وزن اضافی بکاهد؛ این گیاه برای درمان دیابت نوع ۲ مفید است و با تقویت سیستم ایمنی مقاومت بدن را افزایش میدهد، متابولیسم را بهبود میبخشد و سطح کلسترول خون را کاهش میدهد، از ازدیاد فشارخون میکاهد، خاصیت ضدسرطان و ضدتومور و خاصیت ضدباکتریایی دارد و از تجمع سموم در بدن پیشگیری میکند، با داشتن خواص ضداکسیدانی و ضدالتهابی برای سلامت عمومی و زیبایی پوست مفید است.
مادرانی که دچار کمبود ویتامین D هستند از درد زایمان بیشتری رنج میبرند؛ طبق مطالعات ارائه شده زنان باردار با سطح پایین ویتامین دی درد بسیاری در حین زایمان متحمل میشوند، تاکنون کمبود ویتامین D را عاملی در بروز افسردگی و درد میدانستند، کمبود ویتامین D در دوران بارداری علی الخصوص در میان گروههای مستعد نظیر گیاهخواران، زنانی که کمتر در معرض تابش نور خورشید قرار میگیرند غالبا مشاهده میشود، مقادیر زیادی از ویتامین D از طریق مصرف شیر و آب میوههای غنی شده، روغن ماهی و مکملهای غذایی تامین میشود.
بیمارانی که به مشکل ستون فقرات دچار هستند، هنگام بیدار شدن از خواب، احساس خستگی و خشک بودن کمر و اندامها را دارند که این وضعیت تا حدود یک ساعت بعد از بیدار شدن ادامه پیدا میکند و به مرور در طی روز و با انجام حرکات ورزشی بهتر میشود؛ مبتلایان به روماتیسم ستون فقرات برای داشتن یک خواب راحت، بهتر است از یک تشک نسبتا سفت استفاده کنند، در مراحل اولیه بیماری استفاده از یک تشک سفت تر، خستگی بعد از بیدار شدن را کاهش میدهد.
همانطور که همه میدانیم نخود غنی از ویتامینها، فیبرها و آنتی اکسیدانها هستند که بدن ما را سالم نگه میدارد و خطر سرطان را کاهش میدهد؛ نخودفرنگی شامل یک کومسترول پلی فنول محافظ سلامت است که خطر سرطان معده را کاهش میدهد، ویتامین A و ویتامین C موجود در نخود، از گسترش انواع سرطانهای پروستات، سینه، تخمدان و پانکراس جلوگیری میکند.
انتهای پیام/