مفید گفت:‌ دانشگاه‌های علوم پزشکی با سیستم‌هایی جداگانه که از این پس در قالب سامانه‌ای جامع پروانه‌ها را صادر می‌کند به پروانه صادرشده دسترسی پیدا می‌کنند.

اصالت فراورده‌های غذایی و آشامیدنی استعلام می‌شودبه گزارش  حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، وحید مفید مدیرکل امور فراورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو اظهار کرد: مجموعه کنترل‌های سازمان غذا و دارو بر مواد خوراکی و آشامیدنی در سامانه تیتک در ۲ بخش محصولات وارداتی و دیگری کنترل پروانه‌های تاسیس، بهره برداری، مسئول فنی، ساخت کارخانه‌ها و واحد‌های تولیدی در داخل کشور انجام می‌شود.

وی افزود: تا پیش از سامانه TTAC صرفا در بحث واردات استفاده می‌شده، اما براساس برنامه ریزی‌ها مقرر شد تا تمامی فرایند‌های تولید در داخل نیز به این سامانه منتقل شود.

مزایای سامانه استعلام اصالت فراورده‌های غذایی و آشامیدنی 

مدیرکل امور فراورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو با اشاره به مزایای این سامانه عنوان کرد: تمام پروانه‌های تاسیس، بهره برداری و ساخت محصولات تولید داخل کشور نیز مانند محصولات وارداتی در چهارچوب سامانه، متمرکز و در عین حال سراسری خواهد شد.

وی توضیح داد: در حال حاضر تمام دانشگاه‌های علوم پزشکی سیستم‌های جداگانه‌ای دارند که از این پس در قالب یک سامانه جامع پروانه‌ها را صادر خواهند کرد و به پروانه صادرشده دسترسی خواهند داشت.

به گفته مفید همچنین از این پس مصرف کننده می‌توانند همان‌گونه که در مورد کالا‌های وارداتی با وراد کردن بارکد از طریق سامانه تیتک اصالت آن را استعلام کنند، درمورد اصالت کالا‌های داخلی نیز این امکان مهیا خواهد شد.

وی یادآوری کرد: زیرساخت‌های این سامانه آماده شده و از اسفندماه فعالیت خود را آغاز خواهد کرد و امیدواریم در سال آینده تمام واحد‌های تولید داخل به این سامانه متصل شوند.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار