سرپرست مدیریت روابط کار استان اردبیل گفت: ۱۶ عنوان شغلی در اردبیل سخت و زیان آور شناخته شد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل، بختیار پاکمزد، سرپرست مدیریت روابط کار استان اردبیل در چهاردهمین جلسه تجدید نظر بررسی مشاغل سخت و زیان آور تعداد ۳۸ فقره پرونده که شامل ۹۴ کارگاه مورد رسیدگی قرار گرفت که تعداد ۱۶ عنوان شغلی سخت و زیان آور تشخیص داده شد.

وی اظهار داشت: کارگران و کارفرمایانی که نسبت به آراء صادره کمیته بدوی اعتراضی داشته باشند می‌توانند درخواست تجدید نظرخواهی خود را ظرف ۱۵ روز بعد از دریافت ابلاغ رای بدوی به مراکز کاریابی در مرکز استان و ادارات تعاون، کار و رفاه اجتماعی در شهرستان‌ها ارایه نمایند که پس از بررسی توسط کارشناسان به کمیته تجدید نظر استان ارایه می‌شود.

سرپرست مدیریت روابط کار استان اردبیل گفت: به استناد آئین نامه و دستور العمل‌های اجرایی مشاغل سخت و زیان آور، کمیته تجدید نظر تشخیص و تطبیق مشاغل سخت و زیان آور در این اداره کل اقدام به احصاء مشاغل سخت و زیان آور می‌نمایند.

پاکمزد ضمن تاکید بر تلاش نهاد‌های ذیربط در ایجاد وحدت رویه در خصوص اجرای آئین نامه مشاغل سخت و زیان آور در استان تصریح کرد: وحدت رویه در روند اجرای این آئین نامه موجب ایجاد رضایتمندی کارگران، تسریع و تسهیل در امور رسیدگی به پرونده‌ها و از همه مهمتر جلوگیری از اتلاف منابع و زمان بررسی پرونده‌های ارجاعی به کمیته‌های بدوی و تجدید نظر تشخیص و تطبیق مشاغل سخت و زیان آو راستان می‌گردد که همواره این روند ادامه خواهد داشت تا مشکلات کارگران زحمتکش استان در این زمینه رفع گردد.

وی افزود: اجرای دقیق قانون و مقررات تنها اصلی که همواره مورد تأکید اعضای این کمیته است و در بحث اجرای قوانین و آئین نامه‌های مشاغل سخت و زیان آور باید همه بخش‌ها وظایف قانونی خود را به نحو احسن انجام دهند.

مدیر روابط کار اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اردبیل با اشاره به مفاد آئین نامه شورای عالی حفاظت فنی خاطر نشان کرد: آئین نامه سخت و زیان آور تنها مربوط به موضوع بازنشستگی نمی‌گردد بلکه جنبه‌های گوناگون دیگری نیز دارد که از جمله آن‌ها استاندارد سازی کارگاه‌ها و سالم سازی محیط کار از آلاینده‌های مضر و خطرناک توسط کارفرمایان با همکاری بهداشت درمان و آموزش پزشکی و تعاون، کار و رفاه اجتماعی و سایر نهاد‌های همکار عضو شورای عالی حفاظت فنی می‌باشد.

پاکمزد با بیان اینکه اجرای آئین نامه بازنشستگی در مشاغل سخت و زیان آور در جهت صیانت از سلامت جسمی و روانی بیمه شدگان است، گفت: مطابق این آئین نامه عوامل زیان آور باید در کارگاه‌ها کاهش یافته و یا از بین برود تا از این طریق نیروی کار در فضایی ایمن فعالیت کرده و پس از دوران بازنشستگی در سلامت کامل به زندگی اجتماعی خود ادامه دهد.

انتهای پیام/ح

شناسایی مشاغل سخت و زیان آور در اردبیل

برچسب ها: مشاغل ، زیان آور
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار