آیت الله مقتدایی گفت:طلاب خواهر نسبت به خطرات انحرافات جریان‌های عرفان منش و گروه‌های التقاطی برای مردم روشنگری کنند.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازقم،آیت‌الله مرتضی مقتدایی دبیر شورای سیاست‌گذاری حوزه‌های علمیه خواهران ظهر امروز در دیدار اعضای کمیته علمی نخستین همایش کتاب سال بانوان که در سالن جلسات شورای سیاست‌گذاری حوزه‌های علمیه برگزار شد گفت: برگزاری نخستین همایش کتاب سال بانوان اقدامی قابل‌تقدیری در سطح حوزه‌های علمیه است.

دبیر شورای سیاست‌گذاری حوزه‌های علمیه خواهران ادامه داد: یکی از نیاز‌های مهم حوزه‌های علمیه خواهران ارزیابی و نمودار پیشرفت‌ها و موفقیت‌های انجام‌شده در سال‌های اخیر بوده است، بخش‌هایی، چون تدریس، تبلیغ، مقاله‌نویسی و تألیف از مهم‌ترین ابعاد فعالیت و پیشرفت بانوان طلبه است.

وی اضافه کرد: حقیقت این است که ظرفیت برای توسعه و پیشرفت حوزه علمیه خواهران کاملاً مهیا بوده و استقبال بانوان نیز از حوزه‌های علمیه هر سال بیشتر می‌شود. در حال حاضر سطح علمی پژوهش‌های علمی و پیشرفت‌های تحصیلی در بین مدارس علمیه خواهران به‌مراتب مطلوب‌تر از بخش برداران است.

مقتدایی با اشاره به برخی از برکات انقلاب اسلامی عنوان کرد: قبل از انقلاب اسلامی حوزه علمیه به معنای امروز کلمه برای خواهران وجود نداشت، توسعه و رونق حوزه‌های علمیه به برکت انقلاب اسلامی است. استفاده درست و متناسب از ظرفیت‌های بالقوه حوزه علمیه خواهران نیاز مهمی بوده که باید برای کاهش مشکلات موجود در جامعه از آن بهره برد.

دبیر شورای سیاست‌گذاری حوزه‌های علمیه خواهران بیان کرد: غنای علمی برخی از تألیفات خواهران طلبه در حدی بوده که می‌توان از آن‌ها برای تدریس در سطح مراکز علمی کشور بهره جست، یکی از نیاز‌های مهم امروز حوزه علمیه خواهران ساماندهی پژوهش‌ها و مقالات بر مبنای نیاز‌های جامعه و تبیین موضوعات اولویت‌دار است.

وی تصریح کرد: از آنجایی که بسیاری از مردم نسبت به فعالیت‌های ارزشمند و تأثیرگذار حوزه علمیه خواهران اطلاع درست و دقیقی ندارند نسبت به فعالیت و بودجه‌های این نهاد مهم و تأثیرگذار خرده می‌گیرند، برگزاری همایش کتاب سال بانوان می‌تواند پیشرفت‌ها و نتایج مثبت و ارزشمند بانوان طلبه در مسئله زن و خانواده را مکتوب و برای استفاده تمام مردم تسهیل کند.

وی افزود: معاشرت چهره به چهره و رفت و آمد مستمر طلاب با مراجع و علمای اخلاق سطح اخلاقی و معرفتی طلاب را افزایش می‌دهد، از ظرفیت اساتید نخبه و فرهیخته حوزوی به نحو شایسته‌تری استفاده شود.

مقتدایی با اشاره به اهمیت حضور بانوان طلبه در اجتماع ابراز کرد: اثر گفتار بانوان فرهیخته و حوزوی درباره حقوق زن و خانواده از اثرگذاری بیشتری نسبت به سایر اشکال تبلیغی برخوردار است. مقوله عفاف حجاب یکی از مسائل مهمی بوده که امروز توسط برخی افراد تخریب و قبح‌زدایی می‌شوند، ارزش و اهمیت فرهنگ عفاف و حجاب توسط بانوان طلبه به مردم بازنمایی شود.

دبیر شورای سیاست‌گذاری حوزه‌های علمیه خواهران با بیان خطرات جریانات انحرافی اشاره کرد: طلاب خواهر نسبت به خطرات انحرافات جریان‌های عرفان منش و گروه‌های التقاطی برای مردم روشنگری کنند. بسیاری از گروه‌هایی که امروز سر درآوردند عقاید مردم را فاسد می‌کنند.

انتهای پیام/ح

طلاب خواهر اهمیت فرهنگ عفاف و حجاب را برای بانوان تبیین کنند

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.