به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، پریچهر حناچی مدیر دفتر همکاریهای علمی بین الملل دانشگاه الزهرا (س) در نهمین نشست سراسری هماندیشی معاونان و مدیران بینالملل دانشگاهها، مراکز آموزش عالی و پژوهشی و پارکهای علم و فناوری که امروز در مجتمع بینالمللی امام خمینی (ره) دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار شد، اظهار کرد: شرایط مختلف کشور و دانشگاهها برای دانشجویان خارجی مسائل و مشکلاتی را ایجاد کرده است؛ تفاوت فرهنگی و کیفیت آموزشی کشور برای آنها استرس ایجاد میکند، اما با توجه به فراهم شدن زیرساختها میتوان این استرس را کاهش داد.
وی افزود: در سالهای گذشته تحقیقی بر روی دانشگاههای مختلف کشور انجام شد که بر اساس نتایج آن دانشجویان خارجی از نژاد پرستی و افغان ستیزی در دانشگاهها شکایت دارند، همچنین تفاوت فرهنگی، ضعف در فهم زبان فارسی، نامناسب بودن تدریس اساتید، نارضایتی از کتابهای درسی و دشواری دروس عمومی موارد دیگری است که دانشجویان خارجی به آن اشاره میکنند.
حناچی گفت: دانشجویان خارجی به دلیل بلد نبودن زبان در مباحث کلاس شرکت نمیکنند بنابراین مسئولان دانشگاه باید کلاسهای زبان فارسی را برای این افراد برگزار کنند.
وی افزود: همچنین ارائه حداقل برخی دروس به زبان انگلیسی و آموزش اعضای هیئت علمی و غیر هیئت علمی در راستای روابط بین المللی میتواند راهکارهای مفید در این راستا باشد.
مدیر دفتر همکاریهای علمی بین الملل دانشگاه الزهرا (س) درباره فعالیتهای بین المللی دانشگاه اظهار کرد: در حال حاضر دانشگاه الزهرا (س) با کشورهای ژاپن، فرانسه و ترکیه تمرکز همکاری بیشتری دارد.
وی اظهار کرد: برای سهولت جذب دانشجوی خارجی و رفع مشکلات، پشتیبان فرهنگی و علمی را برای آنها قرار داده ایم تا از مشکلات دانشجویان در وهله اول جلوگیری شود.
حناچی درباره اعزام دانشجو به خارج از کشور گفت: برای اعزام دانشجو با ژاپن وارد مذاکره شدهایم و در ماه مارس ۲ دانشجوی PHD اعزام میشوند، همچنین با ترکیه برای تبادل اساتید و دانشجو توانسته ایم ارتباط خوبی برقرار کنیم.
انتهای پیام/