لیموهای کاملا سالم را انتخاب کنید. یعنی دقت کنید حتی به اندازه سر سوزن لکه قهوهای نداشته باشد سپس بشویید و روی دستمالی بگذارید تا دور تا دور لیمو خشک شود فکر می کنم یک ساعت کافی باشد.
بعد وقتی مطمئن شدید که لیمو روی پوستش آبی وجود ندارد داخل نایلون فریزر یا زیپ پک بگذارید و طوری ببندید که هیچگونه هوایی داخل آن باقی نماند بعد با خیال راحت داخل فریزر بگذارید و برای زمستان فریز کنید.
موقعی که می خواهید استفاده کنید کافیست یک ربع زودتر از فریزر خارج کنید سپس استفاده کنید.
• لیموهایی را انتخاب کنید که دارای پوستی صاف و شفاف، درخشان و سالم هستند و وزن زیادی نسبت به سایزشان دارند.
• لیموهایی که پوست کلفت و اسفجی دارند کم آب هستند.
• زدگی و خرابی روی پوست لیموترش نشان دهنده شرایط نگهداری و انبار کردن غیر استاندارد است.
• لیموهای بزرگ را انتخاب کنید چون پر آبتر از لیموهای کوچک هستند.
• لیمو ترش پس از چیده شدن نمی رسد پس به هنگام خرید دقت کنید که لیموهای رسیده و مناسب را انتخاب کنید و پس از خرید در یخچال نگهداری کنید. در این شرایط لیموها 1 هفته سالم باقی می مانند.
• به طور معمول، برای نگهداری و انتقال لیمو پوست آن را با مواد نفتی می پوشانند که سالم تر باقی بماند؛ به همین دلیل باید لیمو را خوب بشویید و بهتر است لیموترش هایی را بخرید که در مناطق کشاورزی نزدیک به محل زندگی شما پرورش داده شده اند.
اگر میخواهید آب لیمو بگیرید ابتدا لیمو را با فشار روی یک سطح صاف بغلتانید. (این کار کمک میکند آبلیمو بیشتری تولید شود.) از یک پوست کن یا رنده برای تهیه خلال پوست لیمو استفاده کنید. (از بریده شدن قسمت سفید پوست لیمو جلوگیری کنید زیرا این بخش طعم تلخی دارد.)
انتهای پیام/