افزایش چشمگیر سرطان، ارمغان محصولات کشاورزی تراریخته + فیلم

محصولات دستکاری شده ژنتیکی، ابتلای مصرف کنندگان به بیماری سرطان را افزایش داده‌اند.

تراریختهبه گزارش گروه فیلم و صوت باشگاه خبرنگاران جوان، برای کشت موفق محصولات کشاورزی که در آن برای از بین بردن آفات، نیازی به سموم نباشد، روشی به نام تراریخته ابداع شده است.

در این روش، تغییرات ژنتیکی در محصولات کشاورزی ایجاد می‌شود که در کنار مزایای چشمگیر، معایب زیادی دارند.

از جمله این معایب، افزایش ابتلای مصرف کنندگان به بیماری سرطان است.

 

 

 


بیشتر بخوانید: رونق اقتصادی در دست انداز سرمازدگی هوا و گرمازدگی قاچاق + صوت


 

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.