به گزارش خبرنگار حوزه اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، سال گذشته و در جریان اغتشاشات دی ماه، عکس یک خانم در میان دود بازتاب گستردهای در رسانههای داخلی و خارجی داشت و به نمادی از ناآرامیهای سال ۹۶ تبدیل شد. یلدا معیری کسی که این عکس را گرفته، چندین جایزه بیناللملی به خاطر آن دریافت کرده است.
اما به تازگی خبرگزاری نیویورک تایمز اعلام کرده این عکس ساختگی است، در این گزارش آمده است که دود درون عکس گاز اشکآور نبوده و گاز اطفاء حریق بوده که توسط دانشجوها استفاده شد. معیری با عکس بزرگتری که به نیویورک تایمز داده، مدعی شده دود درون عکس، گاز اشکآور نبود و در واقع به ساختگی بودن عکس اعتراف میکند.
در مقاله نیویورک تایمز گفته شده که معیری عکس را به آسوشیتدپرس AP فروخته و آنها منتشرش کردند. در توضیح عکس در وبسایت AP نوشته شده Smoke Grenade (گاز اشکآور) از طرف پلیس ضدشورش استفاده شده است. این توضیح AP با ادعا اخیر عکاس عکس در مورد استفاده از کپسول اطفا حریق توسط دانشجویان در تناقض است. این تناقض بار دیگر تلاش دشمنان و برخی عناصر داخلی برای وارونه نشان دادن حقایق و منحرف کردن افکار عمومی را اثبات میکند.
انتهای پیام/