مطالعه جدید نشان می دهد مصرف سبزیجات پهن برگ راه جدیدی برای کاهش استرس و کاهش ریسک تجربه سکته است.

سبز‌هایی که ریسک سکته را کاهش می‌دهندبه گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، طبق یافته های جدید افرادی که سبزیجات پهن برگ بیشتری می خورند ۶۴ درصد کمتر در معرض بروز سکته مغزی قرار دارند.

محققان در این تحقیق ۶۸۲ بیمار با میانگین سنی ۵۳.۷ سال که خونریزی مغزی را تجربه کرده بودند بررسی کردند. سکته مغزی ناشی از خونریزی درون مغزی، ۳۲.۲ درصد تمام سکته ها را در این مطالعه شامل می شد.


بیشتر بخوانید:آنفلوآنزا ریسک سکته مغزی را افزایش می‌دهد؟!


۹۳.۹ درصد سکته های مغزی ناشی از فشارخون بالاست، درحالیکه ۷.۲ درصد این نوع سکته ناشی از ناهنجاری های ساختاری نظیر منطقه ضعیف عروق خونی و درصد بسیار کمی ناشی از سایر مشکلات پزشکی یا مصرف داروست.

محققان عنوان می کنند افرادی که سبزیجات پهن برگ نظیر اسفناج، کاهو و کلم مصرف می کنند کمتر در معرض خونریزی مغزی قرار خواهند داشت.

همچنین محققان اذعان می کنند ریسک بروز سکته قلبی در افراد دارای استرس بیشتر در خانه و محل کار ۲.۲۲ برابر، در افراد دارای میزان کلسترول غیرعادی ۱.۶۹ برابر و در افراد سیگاری ۱۰.۰۱ برابر بیشتر است.

منبع:مهر

انتهای پیام/

کاهش ریسک سکته با مصرف سبزیجات پهن برگ

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.