کیامرث حاجیزاده، مدیرکل مدیریت بحران خوزستان در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، گفت: با تبریک دهه فجر و دستاوردهای چهل ساله انقلاب اسلامی اظهار داشت: اگر در طول چهل سال حیات انقلاب ضعفهایی وجود دارد علت آن غفلت و کمکاری برخی مسئولان است.
وی به راهاندازی و تجهیز ۱۳ سالن چند منظوره مدیریت بحران در شهرستانهای استان اشاره و افزود: اعتبار هفت سالن چند منظوره در سال گذشته تأمین شده است و تاکنون نیز برای 4 سالن پیمانکار مشخص شده است.
حاجیزاده بیان داشت: 3 سالن چند منظوره مدیریت بحران در مرحله تعیین پیمانکار قرار دارند که راهاندازی و تجهیز سالنها براساس اولویتبندی و کار کارشناسی در حال انجام است.
مدیرکل مدیریت بحران استان خوزستان عنوان کرد: برخی از شهرستانها مانند مسجدسلیمان درگیر با 5 بحران اصلی هستند و قرار داشتن بر روی گسل و زمین لرزه، سیلاب، گرد و خاک، آتشسوزی جنگل، آلودگی مناطق آلوده به گاز و رانش کوه از بحرانهای موجود در شهرستان مسجدسلیمان هستند.
وی گفت: نبود زیرساختها ۶۰ درصد دلیل تبدیل بحرانها به ابربحرانها است و فرهنگ مدیران استان و کشور با مقوله پیشبینی و پیشگیری همخوانی ندارد و هزینه در زمینه پیشبینی سرمایهگذاری است و همه باید در زمینه پیشبینی پای کار باشند و در ابتدا نقاط بحرانی شناسایی و اقدامات پیشگیرانه لازم نیز انجام شود.
مدیر کل مدیریت بحران خوزستان افزود: براساس بند ۵ ماده ۲۵ قانون مصوب مجلس در آئیننامه تشکیل سازمان مدیریت بحران کشور، ۵ درصد اعتبارات تملک دارایی و عمران مربوط به هزینههای مدیریت بحران است.
حاجیزاده با اشاره به میانگین بارش استان خوزستان در ۴0 سال اخیر ادامه داد: این میزان در سال گذشته ۶۲ میلیمتر بوده و در ۴ ماهه اخیر به حدود ۴۰۰ میلیمتر رسیده است.
وی اظهار داشت: در استانی که رودخانههای آن چندین دهه لایروبی نشدهاند، بستر رودخانه تغییر کرده و سیلبندها به روستاها نزدیک شده است.
وی با تأکید بر ضرورت احداث سد بختیاری در مرز خوزستان و لرستان گفت: دبی خروجی آب در اهواز یک هزار و ۴۰۰ متر است و میزان ورودی آب در کارون ۱۴ هزار برابر تابستان است که مدیریت لازم باید روی آن صورت گیرد.
انتهای پیام/م