پروژه پایلوت نان طیب مؤسسه کیفیت رضوی به مناسبت دهه مبارک فجر و با حضور تولیت آستان قدس رضوی راه اندازی شد.

به گزارش خبرنگار  گروه استان های  باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد ، حسین زمانی مدیر عامل مؤسسه کیفیت رضوی در حاشیه مراسم رونمایی از این پروژه گفت: راه اندازی پایلوت نان طیب در ادامه یک پروژه تحقیقاتی دو ساله شکل گرفته است، بدین ترتیب که مدل تولید نان طیب با در نظر گرفتن استاندارد کیفی از مزرعه تا سفره تدوین شده است.

وی تصریح کرد: این پروژه در گام نخست در سطح تعدادی از مجتمع‌های پخت نان که آمادگی لازم برای اجرا را دارند پیاده سازی می‌شود و برای انجام این مهم، تفاهم نامه‌ای با آن‌ها امضا شده است که در دوره‌ای حداکثر شش ماهه تمام الزامات مد نظر موسسه کیفیت رضوی برای تولید نان را پیاده کنند.

مدیر عامل موسسه کیفیت رضوی با اشاره به ایجاد شورایی تخصصی در این زمینه گفت: برای پشتیبانی از این جریان، شورای تخصصی نان طیب با حضور افراد دارای مرجعیت علمی در سطح ملی ایجاد شده است که با تصویب و اصلاح مدل نان طیب، فرایند پیاده سازی آن را راهبری کنند.

زمانی با بیان اینکه شورا‌های تخصصی طیب دو هدف اصلی دارند، افزود: این شورا مرجع تصویب و به روزسانی مدل نشان طیب در هر موضوع بوده و فرآیند اجرا در سطح پایلوت و تجاری سازی آن را در سطح جامعه راهبری می‌کند، همچنین یک تیم کارگزاری برای آموزش، نظارت، مشاوره و ارتباط با مجتمع‌ها ایجاد و سایر راه‌های ارتباط با این پایلوت‌ها به صورت شبکه‌ای تقویت شده است.

وی درباره وظایف این کارگزاری تصریح کرد: در واقع برای اجرایی شدن هر کدام از الزامات اعطا و صیانت از نشان طیب، شبکه کارگزاری ایجاد شده است که همچنین وظایف بازرسی، ارزیابی‌های لازم برای اعطای نشان و تمدید آن‌ها را بر عهده دارند و به عبارتی لایه مرتبط با مشتریان و شبکه همکاران موسسه کیفیت رضوی را تشکیل می‌دهند.

مدیر عامل موسسه کیفیت رضوی گفت: این موسسه با الگوی فعالیت خود شبکه‌ای از مشاغل را که به ارتقای کیفیت زندگی کمک می‌کنند، راه اندازی می‌کند که در نوع خود جریانی بسیار اثرگذاری خواهد بود.

زمانی با اشاره به سایر برنامه‌های مرتبط با پایلوت نان طیب ادامه داد: برای اصلاح نگرش و فرهنگ مردم در زمینه مصرف نان، برنامه‌هایی همچون تبلیغی شامل تبلیغات محیطی با همکاری شهرداری مشهد، رسانه‌ای با همکاری رسانه‌ها و پشتیبانی‌های قانونی با همکاری سایر نهاد‌های مسئول در حال پیگیری است.

انتهای پیام//آ. ح
 

حضور افراد دارای مرجعیت علمی در شورای تخصصی نان طیب

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.