با حضور فرمانده کل سپاه از موشک «دزفول» با برد ۱۰۰۰ کیلومتر رونمایی شد.
به گزارش حوزه دفاعی امنیتی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان،در مراسمی که امروز (پنج شنبه ۱۸ بهمن ) با حضور سردار سرلشکر پاسدار محمدعلی جعفری فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و سردار سرتیپ پاسدار امیرعلی حاجی زاده فرمانده نیروی هوافضای سپاه برگزار شد، موشک بالستیک هوشمند زمین به زمین دزفول در کارخانه زیرزمینی تولید موشک های بالستیک سپاه رونمایی شد.
فرمانده کل سپاه در این مراسم رونمایی از دستاوردهای دفاعی سپاه همزمان با ایام گرامیداشت چهلمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران را اثبات "ما میتوانیم" به جهانیان دانست و اظهار کرد : تولید انبوه موشک های پیشرفته دقیق و هوشمند با آخرین تکنولوژی که نقطه اوج پیشرفت در عرصه موشکی است، امروز به همت فرزندان ملت ایران در نیروی هوافضای سپاه تحقق یافته است.
سرلشکر جعفری با اشاره به نمایش کارخانه زیرزمینی تولید موشک های بالستیک نقطهزن سپاه برای نخستین بار، گفت: رونمایی از این شهر تولید موشک در اعماق زمین، پاسخی به یاوهگوییهای غربی ها است که تصور می کنند با تحریم و تهدید می توانند ما را محدود کرده و از اهداف بلندمان بازدارند.
فرمانده کل سپاه با تاکید بر اینکه در ۴۰ سالگی انقلاب اسلامی توان کامل دفاعی خود را اعلام میکنیم ،گفت : توان دفاعی ایران اسلامی بازدارنده و در راستای حفظ امنیت ملی بوده و با هیچ چیز قابل معامله و مذاکره نیست.
وی افزود :امروز اروپایی ها در حالی صحبت از محدودیت و تحریم توان دفاعی ما می کنند که با کمال وقاحت از توان آفندی شان برای حمله به مردم مظلوم و بیگناه در جای جای دنیا استفاده میشود، اما ما با افتخار توان دفاعی خود را ارتقا داده و از هیچ چیز واهمه ای نداریم.
فرمانده کل سپاه تحریم و تهدید دشمنان را عامل دستیابی به خودکفایی و استقلال در عرصه دفاعی توصیف و تاکید کرد : امیدواریم غربیها سر عقل آمده و در ۴۰ سالگی انقلاب اسلامی دست از دشمنی با ملت ایران بردارند و اطمینان داشته باشند که ما راه خود را با وجود تمامی فشارها ادامه می دهیم ؛ این مهم را در ۴۰ سال گذشته بارها به اثبات رسانده ایم و در آینده نیز آن را تداوم خواهیم داد.
سرلشکر جعفری با بیان اینکه امروز تمامی موشک های ساخت نیروی هوافضای سپاه نقطهزن می باشند، اظهار کرد: هم اکنون تمرکز ما بر سایر بخش ها مانند سبک سازی ،سرعت تولید و تولید انبوه موشک است ، حتی موشک هایی که در گذشته تولید شده اند در حال تبدیل شدن به موشک هوشمند می باشند؛ بگونه ای که ما برای تمامی اهدافی که ممکن است برای دفاع از جمهوری اسلامی ایران روزی به آن نیاز داشته باشیم ، ظرفیتسازی کرده ایم و قادریم در صورت شیطنت دشمنان به ویژه صهیونیستها، در همان لحظه اول آنان را آماج موشکهای خود قرار دهیم.
وی در ادامه با تاکید بر اینکه انقلاب اسلامی ایران تا رسیدن به اهداف والای خود با اقتدار به پیش میرود، گفت : پیام این دستاورد دفاعی به مردم و دوستداران انقلاب اسلامی این است که جمهوری اسلامی با افزایش توان دفاعی حامی آنان بوده و قدرتی که در برابر نظام سلطه و استکبار شکلگرفته ،توسعه خواهد یافت.
فرمانده کل سپاه برخورداری این نهاد مردمی از جوانان مومن ،انقلابی ،متعهد و متخصص را نوید بخش دستاوردها و پیروزی های بزرگ توصیف و تصریح کرد :جوانانی که امروز در حال ساخت موشک هستند ، بخش کوچکی از سرمایه عظیم انسانی جمهوری اسلامی ایران می باشند و این نسل جوان به طور قطع سپاه آینده را با استفاده از تجربیات نسل گذشته با سرعت بیشتری پیش خواهند برد.
فرمانده نیروی هوافضای سپاه نیز در این مراسم امنیت ملت ایران را خط قرمز نیروهای مسلح برشمرد و اظهار کرد: با وجود توطئه ها و تهدیدات دشمن علیه نظام مقدس جمهوری اسلامی ، طبیعی است که ما نیز به حرکت خود ادامه دهیم و امروز به پاس پایداری و مقاومت خوزستانی های غیور ،به ویژه مردم قهرمان و مقاوم دزفول در دفاع مقدس ، از موشک هوشمند زمین به زمین "دزفول "رونمایی کردیم که آخرین دستاورد و محصول حوزه تحقیقات نیروی هوافضای سپاه است.
وی با تاکید بر اینکه حرکت ما در حوزه موشکهای زمین به زمین دائمی است ،با برشماری ویژگیهای موشک هوشمند دزفول اظهار کرد : این دستاورد مهم به لحاظ ابعاد و اندازه به هندسه موشک ذوالفقار بسیار نزدیک می باشد ؛ موشک ذوالفقار ۷۰۰ کیلومتر برد دارد ، اما موشک دزفول هزار کیلومتر برد داشته و افزایش ۳۰۰ کیلومتری برد آن به واسطه بهکارگیری فناوریهای جدید در این محصول دفاعی است ، قدرت انهدام و تخریب این موشک نیز به دلیل نوع موادی که در سر جنگی آن به کارگیری شده، دو برابر موشک ذوالفقار است.
سردار حاجی زاده کارخانجات ساخت موشک را امکانی گرانبها و حیاتی برشمرد واظهار کرد: جمهوری اسلامی ایران شروع کننده هیچ جنگی نیست، اما قرار هم نیست در برابر دشمنان غافلگیر شویم ، از این رو هم امکانات عملیاتی و هم کارخانجات تولیدی خود را در اعماق زمین و به صورت محرمانه تعبیه کرده ایم تا از دسترسی دشمنان دور بماند.
فرمانده نیروی هوافضای سپاه دفاع از کشور را حق هر ملتی دانست و با اشاره به اعلام مواضع اخیر اروپایی ها علیه توان موشکی بازدارنده ایران اسلامی تصریح کرد: ما از امریکا انتظاری نداریم، اما اروپایی ها نباید فراموش کنند که در طول جنگ تحمیلی از رژیم بعث عراق به شکل های مختلف حمایت و پشتیبانی های تسلیحاتی کردند و باید پاسخگوی حمایتهای خود از صدام و جنایت ها علیه ملت ایران باشند، لذا باید گفت" ما به اروپایی ها اعتماد نداریم و بهتر است آنها خود را هزینه ترامپ نکنند".
سردار حاجی زاده در پایان تأکید کرد: صحبت کردن از محدود سازی توان موشکی نه تنها ما را در پیگیری اهدافمان متوقف نخواهد کرد، بلکه ترغیب می شویم که این توان بازدارنده را توسعه دهیم.
انتهای پیام/
دنیا روی نسل موشکهای جدیدقاره پیما با برد ده تا بیست هزار کیلومتر کار میکنه .چرا برد موشکهامون از هزار تا دوهزار کیلومتر بیشتر تجاوز نمی کنه.
نکات آیه:- تقویت قواى نظامى و تهیه ادوات جنگى براى نبرد با دشمنان خدا، وظیفه اى بر عهده تمامى مسلمانان (و أعدوا لهم ما استطعتم من قوة و من رباط الخیل)
۲- مسلمانان باید براى تقویت بنیه نظامى تمام تلاش خویش را تا حد ترساندن دشمن، به کار بندند و از هر چه در اختیار دارند دریغ نورزند. (و أعدوا لهم ما استطعتم من قوة و من رباط الخیل)
۳- اسبهاى سوارى در عصر بعثت، کارآمدترین و مهمترین وسیله براى تقویت بنیه نظامى (و أعدوا لهم ما استطعتم من قوة و من رباط الخیل) عطف «رباط الخیل» بر «قوة» عطف خاص بر عام است و کاربرد چنین عطفى معمولا براى رساندن اهمیت معطوف و نقش اساسیتر آن نسبت به دیگر مصادیق معطوف علیه است.
۴- جامعه اسلامى باید به پیشرفته ترین ادوات رزمى زمان مجهز باشد. (و أعدوا لهم ما استطعتم من قوة و من رباط الخیل)
۵- قواى نظامى جامعه اسلامى باید به گونه اى باشد که دشمنان دین را همواره به هراس افکند. (ترهبون به عدو اللّه و عدوکم)
۶- وحشت دشمن از توان رزمى مسلمانان، تعیین کننده مرز قدرت نظامى ضرورى در جامعه ایمانى (و أعدوا لهم ما استطعتم ... ترهبون به عدو اللّه) جمله «ترهبون ... » به منزله تفسیر و توضیحى است براى «ما استطعتم». یعنى توان نظامى باید به حدى رسد که دشمن را به وحشت اندازد، نه کمتر از آن ; هر چند جامعه اسلامى بر بیشتر از این مقدار توانمند باشد.
۷- اهل ایمان باید توان رزمى برتر خویش را به دشمنان دین بنمایانند. (ترهبون به عدو اللّه) وحشت دشمن از توان نظامى مستلزم این است که آنان بر توان نظامى اهل ایمان آگاه شوند. بنابراین مسلمانان باید توان خویش را به گونه اى به آنان بنمایانند.
۸- جامعه ایمانى در عصر پیامبر(ص) مواجه به دو گروه از دشمن: دشمنانى شناخته شده و دشمنانى ناشناخته (عدو اللّه و عدوکم و ءاخرین من دونهم لاتعلمونهم)
۹- لزوم آمادگى نظامى جامعه اسلامى در برابر دشمنان شناخته شده و ناشناخته (ترهبون ... و ءاخرین من دونهم لاتعلمونهم)
۱۰- دشمنان ناشناخته مسلمانان در عصر پیامبر(ص)، داراى نیروى ضعیفتر نسبت به دشمنان شناخته شده (و ءاخرین من دونهم) برداشت فوق با توجه به کلمه «دون» که به معناى پایین و پست است، استفاده شده. گفتنى است «من» در «من دونهم» بیانیه است. بنابراین «ءاخرین من دونهم» یعنى دشمنان دیگرى که از نیرو و توان کمترى برخوردارند.
۱۱- تنها خداوند آگاه به دشمنانى است که براى جامعه ایمانى ناشناخته اند. (لاتعلمونهم اللّه یعلمهم)
۱۲- ترغیب مؤمنان از جانب خداوند به انفاق در راه خدا، تأمین هزینه هاى نبرد و تهیه تدارکات و امکانات رزمى (و ما تنفقوا من شىء فى سبیل اللّه یوف إلیکم)
۱۳- انفاق در راه خدا، داراى پاداشى کامل و تضمین شده از جانب خدا (و ما تنفقوا من شىء ... یوف إلیکم)
۱۴- تأمین کمترین هزینه جهاد، در پى دارنده پاداش عادلانه الهى (و ما تنفقوا من شىء فى سبیل اللّه یوف إلیکم و أنتم لاتظلمون)
۱۵- انفاق امکانات براى تقویت بنیه نظامى جامعه اسلامى، از مصادیق انفاق «فى سبیل اللّه» است. (و أعدوا لهم ما استطعتم ... و ما تنفقوا من شىء فى سبیل اللّه)
۱۶- نبرد با دشمنان دین، از مصادیق «سبیل اللّه» است. (و ما تنفقوا من شىء فى سبیل اللّه یوف إلیکم) سیاق آیه حکایت از آن دارد که از مصادیق «سبیل اللّه» جهاد با دشمنان دین است.
۱۷- خداوند هرگز در پاداش دادن به بندگان خویش ستم روانمى دارد. (و أنتم لاتظلمون)
درود بر سرداران بزرگ اسلام و ایران عزیز.
دستانتان بی بلا ،خوش و خرم و پایدار باشید.
خدا قوت برادر
اگر زور نگویید به تو زور خواهند گفت (قانون نانوشته ی جهان سلطه)